Over MijWat leuk dat je wat meer over mij te weten wil komen! Mijn naam is Anouk en ik ben 19 jaar oud. Ik ben eerstejaars Bachelor student Biologie aan de Rijks Universiteit Groningen en ben naast bloggen vooral druk bezig met school. 

Bloggen is mijn hobby waarin ik mijn andere hobby's combineer. Ik schrijf graag verhalen en ik ben ook graag creatief bezig. Op mijn blog kan ik deze twee dingen perfect combineren, hierdoor blog ik altijd met enthousiasme. Ik ben altijd bezig met het verbeteren van mijn blog en de content die ik maak.

Op mijn blog upload ik elke maandag, woensdag en vrijdag om 6:00 een nieuw artikel. Als je altijd op de hoogte wil zijn van mijn blog kan je mij volgen op Bloglovin. Met mijn blog heb ik nu meer dan 1000 views per maand en in totaal heb ik 45000+ views.

Bloggen doe je natuurlijk nooit alleen, voor het echt succesvol maken van een blog ben ik al mijn lezers ontzettend dankbaar. Met elke lieve comment en elke volger ben ik heel erg blij!


Naast het bloggen maak ik ook video's op YouTube. Ik upload af en toe. Ik maak graag lifestyle video's en vlogs. Op mijn YouTube kanaal kan je vaak shoplogs en tags vinden, maar ook vlogs van vakantie's en dagjes weg. Hierboven zie je een voorbeeld van video's die ik maak op YouTube.

Bedankt dat je wat meer over mij te weten wou komen en heel veel plezier met het lezen van artikelen op mijn blog!

Liefs,
Anouk