31 januari 2019

Wat ben ik aan het borduren? | Januari 2019


Het leek me leuk om eens een blog te schrijven over mijn allerliefste hobby, na lezen, namelijk borduren! Ik borduur nu ongeveer een jaar, en ik ben zeker geen borduurwonder. Maar ik vind het ontzettend leuk en het maakt zo lekker mijn hoofd leeg. Vandaag laat ik wat dingen zien die ik heb gemaakt!

Borduren is hip!


Borduren is het afgelopen jaar weer helemaal leuk en hip geworden. Denk bijvoorbeeld aan de geweldige dingen die Iris van Ikbenirisniet.nl maakt. En heel pinterest staat vol met inspiratie voor borduurwerkjes. Ik gebruik zelf meestal geen patronen, maar ik doe wel graag inspiratie op op het internet.Golven


Dit is mijn favoriete werkje dat ik tot nu toe heb gemaakt. Ik vind hem echt geweldig! Deze golven borduurde ik omdat ik iets zocht wat onze collage op de muur wat meer bij elkaar kon trekken. Daar heb ik de kleuren dan ook op aangepast. Er zitten heel veel uren en garen in dit borduurwerkje, maar dat was het waard!

Dit hele borduurwerkje heb ik gemaakt met de satin stitch.Schaapje & Bloemen


Deze 2 schattige vormpjes zijn onderdeel van een cadeautje dat ik aan het borduren ben. Dus ik zal nog niet meer van het eindresultaat hier delen. Maar is dat schaapje niet om op te eten zo schattig? Ik ben heel blij met het resultaat tot nu toe! Doordat ik french knots heb gebruikt zijn ze ook echt een beetje 3D geworden, ik heb geprobeerd dat op beeld te vangen, maar in het echt is het beter te zien.

Wil je meer zien van wat ik borduur? Neem dan vooral een kijkje op mijn Instagram voor mijn creatieve uitspattingen. Hier vind je vooral borduurwerkjes, maar ook mijn bullet journal komt voorbij. Je vindt hem hier!

Liefs, Anouk

- Heb jij borduren wel eens geprobeerd? Of zou je het wel eens willen proberen? -

4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Gewoon eens proberen! Met simpele steken kan je al heel veel leuks maken!

   Verwijderen
 2. Mooi zeg die golven! Ik borduur zelf ook, héérlijk om te doen is dat! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die golven! Maar ook het schaapje is ontzettend lief geworden. Natuurlijk borduur ik ook, maar momenteel staat het wel op een iets lager pitje. Dit is omdat ik nu ook ander naaldwerken wil uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen