2 januari 2019

2019 Bullet Journal setup | Minimalistisch


Dag 2018, Hallo 2019! Een heel gelukkig nieuw jaar iedereen. Een nieuw jaar betekend natuurlijk ook een nieuwe setup in mijn bullet journal, en het leek me leuk om weer eens een paar pagina's te delen op mijn blog. Mijn setup is heel simpel en minimaal, en ik ben er blij mee. Kijk rustig mee naar de foto's


Op deze eerst pagina kan je al heel goed zien wat de stijl is waar ik voor ben gegaan. Simpel met kraft-bruin en een brede washi tape. Zowel de stickers als de Washi tape zijn van de Action, verder zal je me ook nog een Micron PN pen zien gebruiken.Vervolgens maakte ik een pagina waar ik to-do's kwijt kan voor het hele jaar. Een soort future log maar dan voor to'do's. Zodat ik ze ergens kwijt kan als mijn hoofd overstroomt. Ik heb nog geen idee of dit handig is en of ik het ga gebruiken. Maar ik vond het leuk om te maken.


Waarvan ik wel weet dat het handig is en dat ik het zeker ga gebruiken is mijn boekenlijst. Ik maak deze al 3 jaar in mijn bullet journal en ik vind het heel handig en leuk om bij te houden welke boeken ik heb gelezen. Afgelopen jaar waren het er 57 (!).

Voor meer inspiratie: mijn leeslijst van 2017? Die setup kan je hier vinden!


En dan als laatste nog mijn favoriete pagina. Mijn intenties pagina, het zijn geen goede voornemens maar dingen waar ik wat vaker stil bij wil staan dit jaar. Zo zou ik graag wat liever voor mezelf willen zijn. En verder ben ik gewoon heel tevreden met de handlettering op deze pagina.

En dit was dan alweer mijn Bullet journal setup voor het nieuwe jaar. Heel simpel en niet al te lang, want dan ga ik het niet gebruiken.

Liefs, Anouk

- Heb jij ook een bullet journal? -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten