20 juli 2018

Hallo, Hallo!


Hey, Hallo. Ik leef nog! Al een tijdje kriebelt het om weer eens een blog te gaan schrijven, maar mijn perfectionisme hield me tegen. Ik wist niet hoe of wat, met een volledig nieuw concept of oud en vertrouwd? Nu heb ik besloten om maar gewoon te beginnen met een update en dan zie ik wel waar het schip strand. Dus lees lekker mee.

Eigenlijk begon ik met een Quote, die kwam gisteren online. Je vindt hem hier.

Waar staan ik nu in het leven? De laatste keer dat ik op mijn blog echt iets van me heb laten horen is in september van vorig jaar, het is nu juli. Dat is even geleden. Ik heb het afgelopen jaar heel fanatiek gestudeerd (iets te), ik heb een hele leuk vriend en ben bezig met gaan samenwonen. En verder ben ik nog altijd bezig met allerlei creatieve dingen, zo ga ik bijvoorbeeld mijn keuken lichtgroen verven.

Maar bloggen dat lukte niet meer. Alles was de laatste tijd eigenlijk te veel, zo veel te veel dat ik er ongelofelijk overwerkt van raakte, en er erg gestrest van werd. Toen heb ik besloten om mijn blog lekker links te laten liggen. Mijn interne criticus (je weet wel dat gemene stemmetje in je hoofd dat nooit tevreden is) was er toch van overtuigd dat mijn blog een mislukking was. Ondertussen, wat uren therapie later, kan ik mezelf weer realiseren dat ik geen mislukking ben en besloot ik weer een blogje te tikken. Maar Anouk, waar zijn al je blogs?


Ergens in de afgelopen winter heb ik per ongeluk alle foto's in al mijn blogpost verwijderd. Het was in de periode dat ik bloggen heel ver links liet liggen en niet goed in mijn vel zat en ik merkte dat het me eigenlijk heel erg weinig deed. Bloggen is zoiets wat ik ontzettend leuk vond, maar het was in de loop der tijd erg een moeten geworden, en het herstellen van die blogs zonder foto's was ook een ongelofelijk moeten waar ik niet veel mee heb gedaan. Maar goed, je leest nu toch deze blog, en je zult ook zien dat er toch nog wel wat blogs online staat. I'm working on it!

Nu heb ik ongelofelijk beroerder timing met weer zin hebben om te gaan bloggen want ik vertrek volgende week donderdag namelijk met de boot naar IJsland. Maar de komende tijd zullen in elk geval een deel van de Quotes weer online komen te staan, dus daar kan je naar uit kijken. Verder zie ik wel waar het schip strand (hopelijk eerst op IJsland).

Liefs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten