26 september 2017

Travelers Notebook van Flying TigerVanochtend liep ik de Flying Tiger binnen toen ik wat tijd over had na een hoorcollege, je snapt natuurlijk al, ik kwam niet met lege handen naar buiten. Want ik werd namelijk wel heel erg vrolijk van dit Travelers Notebook dat ik zag liggen voor maar €3,-!

Dit is hem dan. Het is niet een normale maat, hij is ongeveer zo lang als een A5 maar wel wat smaller. Ik vind het een handzaam formaatje, en kan niet wachten om hem te gaan gebruiken voor bijv. mijn Bullet Journal 

Dit notitieboekje is van karton, maar aan de binnenkant zit nog een zacht laagje van stof. Aan de binnenkant vind je 3 inserst die ik zo laat zien, deze zitten erin met behulp van 2 elastiekjes. Ik was verrast over hoe mooi en stevig dit boekje is!


Het eerste insert is dit mapje. Deze zit achter de 2 elastiekjes lang, het envelopje zit voor en het flapje zit achter. Ik vind dit heel erg leuk en het lijkt me ideaal om Washi Swaps in te bewaren, of to-do lijstjes die je nog wil verwerken in je Bujo. 

Er is ook nog ruimte voor een pasje. Verder zitten er 2 notitieboekjes in, een met lijntjes en een met kleine ruitjes. De notitieboekjes zijn nog best wel dik en het papier is van goede kwaliteit. Heel erg fijn!


Ik ben super blij en super enthousiast over deze travelers notebook. Ik was al een tijdje op zoek naar een betaalbare versie (vaak zijn ze rond de 40 euro) en kon mijn geluk niet op toen ik deze tegenkwam voor maar 3 euro. 

Liefs, Anouk

1 opmerking: