13 juli 2017

DIY Pompon Slinger
Eindelijk weer: een DIY! En ook nog een super makkelijke, waar je weinig voor nodig bent en die iedereen kan maken. Vandaag deel ik hoe je een super leuke PomPon slinger kan maken.

Ik ben zelf dol op Pompons ik heb al eerder DIY's hierover geschreven zoals hoe je ze zelf maakt met je vingers, karton of een vork. Deze kleine pluizebolletjes zijn super vrolijk en makkelijk te maken.


Voor deze DIY gebruikte ik echter kant en klare pompons. Ik had ze zelf nog liggen in mijn knutseldoos van toen ik klein was maar je kan deze pompons vinden op de kinderafdeling bij bijv. de Action of de knutselafdeling in speelgoedwinkels. Verder ben je nog een dikke (botte) naald en draad nodig.

Het maken is super makkelijk, je rijgt gewoon de pompons aan je draad. Dit kan je doen in een patroon, maar ook helemaal random. Het maakt niet uit, alles is goed!

Let wel op dat je een dikke naald gebruikt en stevig draad, dit is makkelijker om de pompons overheen te krijgen.
En dan is hij al klaar je pompon slinger! Dit projectje is super leuk om te doen als je je verveelt en doordat je een dikke botte naald gebruikt is het ook heel geschikt om te doen met kleine kinderen.

Ik word super vrolijk van deze pompon slinger, heel leuk ter decoratie op een verjaardag of in je slaapkamer!

Liefs, Anouk

5 opmerkingen: