woensdag 21 juni 2017

Baby Blue & Glitter Telefoonhoesje


Telefoonhoesjes, ik zweer erbij. Zonder zou mijn telefoon al minstens 100 x een gebroken scherm hebben gehad. Ben jij ook zo iemand wie zijn telefoon om de haverklap op de grond valt? Lees dan vooral verder!

Ik ben zelf dol op telefoonhoesjes, ik heb er zelf al best wel veel gehad. Van een polkadots tot katten en knalroze. Mijn telefoon ziet er in elk geval nooit saai uit. Nu vond ik het wel weer eens tijd worden voor wat nieuws, want mijn huidige hoesje is niet zo mooi meer. 


Van Hoesjes-outlet.nl heb ik 2 telefoonhoesjes mogen ontvangen ter review. Ik ben er superblij mee, deze siliconen hoesjes zijn van hoge kwaliteit en ik weet zeker dat ze mijn telefoon goed zullen beschermen. Ik was ook heel blij dat ze hoesjes hebben voor veel verschillende modellen telefoons zo ook voor mijn telefoon de Samsung Galaxy J5 (2016)!


Het 1e hoesje dat ik ontving is een lichtblauw hoesje. Hij is heel simpel, maar doordat er een textuur zit in het hoesje is hij toch nog een beetje speciaal.


En het 2e hoesje dat ik ontving vind ik echt helemaal het einde. Hij heeft een verloop van licht- naar donkergroen met heel veel glitters. Helaas doet de foto geen recht aan de kleur, want in het echt is het veel groener en heeft hij nog veel meer glitters. Echt super mooi!

Voor mij is een telefoonhoesje echt essentieel om mijn telefoon te beschermen. Hoe fijn is het dat ik nu ook nog eens super mooie hoesjes heb om dat mee te doen! Ik kan niet wachten om ze te gebruiken en ik hoop dat ze heel lang mooi blijven.

Liefs, Anouk

Dit artikel is geschreven in samenwerking met hoesjes-outlet.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten