vrijdag 19 mei 2017

Een frisse start | Blogupdate


Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt was het angstaanjagend stil de afgelopen periode op mijn blog. Vandaag praat ik jullie een beetje bij over wat er zoal gaande is in mijn leven en wat dat voor invloed heeft op mijn blog.

Universiteit

als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik nu bijna een jaar biologie studeer aan de rijksuniversiteit in Groningen. Superleuk vindt ik dat. Maar ik heb toch echt wel gemerkt dat studeren heel iets anders is dan de middelbare school, er staat meer druk op je omdat je elk vak toch wel echt moet halen en je het niet op kan halen met andere cijfers.

Dus wat heeft dat voor invloed op mij? Ik word daar nogal gestrest van, en omdat ik mezelf geen gigantisch gat in wil werken heb ik mijn blog een beetje laten varen. Liever een rustig hoofd en een lege blog dan andersom. Ik hoop dat jullie dit begrijpen.

Mijn blog

Verder, ben ik niet zo tevreden meer met de blogs die ik maak voor Ikbeneenaapje. Het enige artikel dat ik nog echt leuk vind om te maken is mijn quote en mijn maand in boeken. oftewel het moet anders.

Maar hoe precies, dat weet ik nog niet. Hoeveel blogs er komen dat weet ik ook nog niet, en of mijn youtube-kanaal weer actief gaat worden heb ik ook nog geen flauw idee van. De foto's moeten mooier dat weet ik wel.

En mijn oude blogs, die ga ik binnenkort uitzoeken en heel veel verwijderen.

Nu lezen?

Voor nu laat ik jullie achter met een stel blogs op Ikbeneenaapje waar ik wel tevreden over ben, een paar nieuwe een paar uit het archief.

Mijn boeken van de maand april

Mijn Bullet Journal setup van de maand april

Een ode aan de bibliotheek

Bloemenpersen + 5 tips

Mijn 1e Instaswap | Ervaring + Inpaktips

liefs en tot snel

Anouk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten