26 mei 2017

DIY Washi Tape Samples


Soms wil je gewoon al je washi-tape meeslepen, maar heb je geen ruimte om dat mee te nemen. Of je favoriete tapeje delen met een vriendin, maar niet zo weinig dat ze het amper kan gebruiken? Vandaag deel ik met jullie hoe je Washi Samples kan maken. Zo kan je je washi makkelijk overal mee naar toe kan nemen.

Hierboven kan je precies zien wat je nodig hebt. Ik denk dat je het wel al in huis hebt, want het enige wat je nodig bent is Washi Tape en Karton. Mijn kartonnetjes hebben de grootte van een pinpas, maar maak ze vooral zo groot als jou handig lijkt.


Nu kan het wikkelen beginnen. Om je Washi Sample te maken wikkel je namelijk zo veel washi als je wil om je karton heen. Dit is super makkelijk om te doen en je kan er zoveel washi-tape er om heen wikkelen als je wil.En tadaa! Je Washi Samples zijn klaar. Ik maakte er 2 in geel en in blauw, maar je kan natuurlijk alles doen wat jij mooi vindt. Ik vond dit een leuke combinatie van tapejes.

Ik ben super blij met mijn Washi Samples. Ik kan ze makkelijk meenemen in mijn Bullet Journal als ik bijv.. een weekend bij mijn vriend ben. Ideaal!

Liefs, Anouk

2 opmerkingen:

  1. Wat een superleuk idee! Het ziet er zo fleurig uit. Gave washitape heb je ook trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, ik werd zelf ook helemaal blij van hoe het eruit ziet!

      Verwijderen