31 mei 2017

Boeken van Mei


Morgen is het alweer Juni, en daarom deel ik vandaag de boeken die ik in mei heb gelezen op mijn blog. Het zijn er niet heel veel, maar wel een paar hele leuke.

Boeken van Mei


Robopocalypse - Daniel H. Wilson
Een boek over wat er zou gebeuren als robots zo slim worden dat ze de mens aan gaan vallen. Ontzettend fascinerend en heel tof geschreven. Het hele boek is een terugblik door iemand die de oorlog heeft overleefd. Je krijgt verhalen van verschillende mensen te horen en langzaamaan vallen alle puzzelstukje in elkaar.

Ik gaf dit boek 3,5/5 hartjes.

Harry Potter and the philosophers stone- J. K. Rowling
Ik roep al maanden dat ik dit boek wil lezen. En nu was mijn reservering eindelijk binnen bij de bieb. Ik heb er ontzettend van genoten om weer over Harry Potter te lezen en kan niet wachten om met deel 2 verder te gaan. Helaas had de bieb alleen deel 3, 4 en 5 liggen en niet deel 2. Dus nog even wachten.

Ik gaf dit boek 4,5/5 hartjes

Draconian - Noëlle N.
Eerlijk gezegd had ik met mezelf afgesproken dat ik fanfictions niet op mijn boekenlijst ging zetten. Maar dit verhaal is zo ontzettend goed dat ik hem ondertussen 2x heb gelezen (en het verhaal is 50 hoofdstukken). Hou je van de boeken van J. K. Rowling en ben je benieuwd hoe de wereld er uit zou zien als Voldemort had gewonnen en Draco Malfoy de belangrijkste Death Eather is? Dan moet je dit echt lezen.

Ik gaf dit boek 5/5 hartjes. En geloof me dat heb ik het hele jaar nog niet aan een boek gegeven dus hij staat met recht in mijn gelezen boeken lijst.

Je kan het boek hier vinden op Wattpad. 

Currently Reading


Half Wild - Sally Green
Ik was al een heel stuk in het boek toen ik erachter kwam dat dit eigenlijk deel 2 van een serie is. Maar ik vind hem tot nu toe ontzettend leuk en het zou best kunnen dat ik hem uit heb op het moment dat deze blog online komt. Veel kan ik er nog niet over zeggen behalve dan dat ik denk dat het wel een aanrader is voor YA fantasy lovers.

To - Read list


Het zal jullie vast niet verbazen welk boek er o.a. op mijn to-read list staat. Nu ik eindelijk Harry Potter aan het herlezen ben.

Harry Potter and the Chambre of secrets - J. K. Rowling

Lady Midnight - Cassandra Clare

En dit was hem alweer voor deze maand. na 5 maanden in 2017 staat de teller voor gelezen boeken op 16. Het doel is 52 in 2017 en ik ben heel benieuwd hoe dicht ik daar bij in de buurt kan komen.

Liefs, Anouk

Wat heb jij gelezen in April?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten