3 mei 2017

Boeken van AprilIk zal meteen met de deur in huisvallen: ik heb heel erg weinig boeken gelezen in April. Maar ik las wel een geweldig boek deelde mijn to-read list op mijn blog en las veel fanfiction. 

Boeken van April


Grenzen - Thomas Meurkens
Wauw wat een boek! Ik was ontzettend onder de indruk van dit futuristische verhaal. Het gaat erover hoe de wereld eruit zou zien als pijn net zoals energie nooit verloren gaat. Het is een heel bijzonder verhaal over een jongen die achter de waarheid komt. Een geweldig boek om te lezen als je dol bent op toekomstromans/scifi romans.

Ik geef dit boek 3,5/5 hartjes

Drarry Fanfiction


de ontdekking van de maand, wat mij betreft, Wattpad. Ik ben helemaal fan van deze app. Het is een app waarin mensen boeken kunnen schrijven en delen met de wereld. Ik lees er vooral veel Harry Potter fanfictions in. Ik ben zelf een Drarry, Draco en Harry, shipper (en ik ben er trots op) mocht je daar ook fan van zijn dan zijn deze fanfics echt aanraders! p.s. klik op de titel om te lezen.

What if - 803261507h
Ik snap niet hoe deze fanfic nog maar zo weinig reads heeft. Het is het verhaal over hoe Harry Potter zijn leven ook had kunnen verlopen. Geweldig geschreven ik ben echt onder de indruk. Helaas is dit verhaal nog niet af, maar er staan al meer dan 10 hoofdstukken online.

Dragon's Promise - 803261507h
Van dezelfde schrijfster nog zo'n geweldige Drarry fanfic met veel te weinig views. Deze is wel al helemaal afgeschreven en een echte aanrader! Super tof en origineel verhaal!

Harry's Secret - Dragonholmes
Belooft, dit is de laatste Drarry fanfic waar ik jullie (voor nu) mee lastig ga vallen. Dit verhaal houdt zich redelijk aan de originele storyline totdat Harry en Draco een affaire krijgen. Harry maakt het uit met Ginny en daarna wordt het verhaal super tof en origineel!

Currently Reading


The Kill Order - James Dashner
Ik ben nog maar net begonnen in dit boek, ik denk dat ik misschien op pagina 20 ben. Van het begin was ik nog niet erg onder de indruk, maar ik ben ook nog maar net begonnen met lezen. Ik verwacht dat jullie deze volgende maand terugzien als een gelezen boek.

To - Read list


een paar weken geleden deelde ik al mijn to-read list op mijn blog, maar welke boeken wil ik deze maand graag wil lezen dat lees je hier.

Harry Potter and the filosopher's stone - J. K. Rowling

Als je mijn blog volgt, weet je dat dit boek er al een paar maand opstaat. Ik heb hem gereserveerd bij de bieb, maar er zijn er maar weinig van in Drenthe en ze zijn allemaal uitgeleend. Nog even geduld dus. Ik heb nu eigenlijk niet meer boeken die ik heel graag wil lezen dus ik laat het hierbij.

En dit was alweer mijn boeken update voor de maand april! Wat gaat de tijd toch snel, voor je het weet is de update over mei er alweer!

Liefs, Anouk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten