woensdag 29 maart 2017

Stationery Shoplog | o.a. Hema & Flying Tiger


De afgelopen tijd heb ik wat leuke stationery gekocht (voornamelijk heel veel stickers) en die wou ik graag met jullie delen, lees snel mee om te kijken wat ik gekocht heb!


Ik kocht heel veel stickers bij de Hema waaronder de bovenstaande. Ik weet niet meer hoe duur ze waren maar voor alle stickers die ik in deze shoplog laat zien betaalde ik nog geen €3,- want ze waren in de uitverkoop.


Ik kocht hele kleine schattige stickers. Ik denk dat ze bedoeld zijn om op polaroids te plakken, maar ik vond ze ook heel leuk om in mijn agenda of bullet journal te gebruiken.


Dit zijn een soort washi tape stickers, maar ze zijn gemaakt van plastic.Ik kocht als laatste bij de hema dit zelfplakkende papier. Je kan het zelf knippen in een vorm die je wil en dan als sticker gebruiken. Heel erg tof!


Bij de kunstwinkel Flokstra in Groningen kocht ik ook nog een paar dingen.

Een nieuwe promarker in de kleur Indigo Blue. Deze kostte €2,50. En ik kocht ook een micron fineliner in 02 en ook deze kostte €2,50.


En als aller laatste alweer kocht ik deze super schattige Washi Tape bij de Flying Tige (of eigenlijk kocht mijn moeder deze voor mij). Ze zijn van de paas collectie en zijn dus niet altijd te koop. Ze zijn super leuk maar ze plakken niet geweldig. Maar ik ben helemaal blij en ze kostten mar €1,- voor 3 stuks.

Ik ben super blij me al deze nieuwe spulletjes en ik kan niet wachten om ze te gaan gebruiken. Vooral naar de Micron fineliner ben ik heel erg benieuwd!

Liefs, Anouk

4 opmerkingen: