woensdag 15 maart 2017

Mijn 10 favoriete (Nederlandse) Bloggers


Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete Nederlandstalige bloggers. Ik lees best wel veel blogs, ik vind het altijd leuk om nieuwe favorieten te ontdekken of die van iemand anders te lezen. Daarom deel ik vandaag met jullie mijn favorieten en hoop ik dat jullie een leuke nieuwe blogger zullen vinden.

Ik ben dol op het maken van lijstjes en mijn favoriete bloggers zijn dan ook een behoorlijke lijst geworden. Onderstaande bloggers zijn in willekeurige volgorde. Alle kopjes zijn klikbaar als je er op klikt opent de blog in een nieuw tabblad.

Writing Monique


Monique is dol op lezen en maakt de allerleukste DIY's en boekenleggers. Haar blog is een must om te bezoeken als je van lezen en toffe DIY's houdt.


Notes of Happiness


Eline is een vrolijke meid die blogt over van alles maar vooral over haar leven, hoe ze positief blijft. Je vind op haar blog ook vaak lekkere recepten en het weekoverzicht is mijn favoriet.

Ik ben Iris niet


Ik denk dat heel veel van jullie de blog van Iris wel zullen kennen, ze blog over vegetarisch en groen leven. Verder steelt haar beagle Ollie vaak de show in haar weekoverzichten.

A Cup of Life


Shifra maakt de allermooiste DIY's die er zijn. Op het moment zitten ze in een verbouwing van hun nieuwe huis en deelt ze vaak updates over hoe ontzettend mooi alles wordt (en het wordt echt prachtig).

Team Confetti


Als je Team Confetti nog niet kent moet je je schamen, ik denk dat Olga haar blog mijn All-time favorite blog is, ik volg haar al een paar jaar. Maar Team Confetti is niet alleen Olga ook gastbloggers Vera, Tea, Heis en Ingrid kunnen niet ontbreken.

Franje Design


Vera noemde ik net al bij Team Confetti, maar haar eigen blog is ook ontzettend leuk. Ze is illustrator en maakt de leukste lama's en nog veel meer. Op maandag deelt ze altijd inspiratie voor de rest van de week.

Lisanne Leeft


Als ik vrolijk wil worden dan lees ik vaak de blog van Lisanne of kijk ik een van haar Youtube videos (lalaliesje op Youtube). Lisanne heeft chronische ziekte van Lyme, maar ondanks alles blijft ze lichtpuntjes delen op haar blog. Ik vind haar ontzettend inspirerend!

Muchable


Romy haar blog staat vol met prachtige illustraties van schattige meisjes. Ze deelt vaak illustraties die ze voor zichzelf maakt of voor haar opleiding aan de kunstacademie. Haar DIY's zijn ook ontzettend leuk en altijd heel creatief!

Vaker Vrolijk


En nog een Romy in de lijst! Vaker Vrolijk volg ik nog maar heel kort, ik zag vorige week haar staan tussen de reacties op Lisanne haar blog en klikt door naar haar blog. Ik was meteen verkocht en vind haar blog ontzettend leuk, ze schrijft veel blogs over hoe je (hoe kan het ook anders) vrolijk leeft.

2WMN


Willemijn en Martine ken je misschien wel al, ze hebben lang geblogd op Livelifegorgeous maar richten zich nu volledig op de lifestyle blog 2WMN. Ze delen veel dingen die ze geleerd hebben in hun leven. En Willemijn deelt ook vaak schattige foto's van haar 2 kleine kindjes. Hun youtube kanaal (ook 2WMN) is echt een aanrader.

En dit waren ze, mijn 10 favoriete blogs. Ik begon oorspronkelijk met 8 favoriete bloggers, maar tijdens het schrijven heb ik de lijst nog wat uitgebreid.

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen en dat je ook in de reacties achter wil laten wat jou favoriete blog is en of je zelf ook een blog hebt. Want ik vind het ontzettend leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

Liefs, Anouk

Wat is jou favoriete Blog?

1 opmerking:

  1. Aah! Wat ongelooflijk lief dat je mij in je lijstje hebt staan. Ontzettend bedankt <3!

    BeantwoordenVerwijderen