10 maart 2017

Bullet Journal Collecties


Zoals je misschien wel al hebt meegekregen op mijn blog gebruik ik sinds begin dit jaar weer heel fanatiek mijn Bullet Journal. Vandaag wil ik je vertellen wat voor Collecties ik allemaal heb in mijn journal.

Weet je nog niet wat een Bullet Journal is?

Lees dan hier mijn andere blogs erover of kijk op de officiel website: bulletjournal.com

En nu snel verder met de collecties die ik in mijn Bullet Journal heb. Het zijn er niet heel veel maar ik vind ze zeker heel leuk en handig! En als je je afvraagt wat die stukjes Washi Tape zijn aan de zijkant van alle pagina's die je vandaag gaat zien, die gebruik ik om mijn collecties terug te kunnen vinden zonder het in mijn index op te hoeven zoeken.


2017


Dit is mijn 2017 spread, elke maand schrijf ik hier mijn woord van de maand bij. Tot nu toe zijn dat 3 woorden voor januari (enjoy), februari (believe) en maart (feel).Reading List


Begin 2017 ben ik begonnen met het bijhouden van alle boeken die ik lees. Bovenaan de pagina staat mijn doel voor 2017: 52 boeken lezen. Ik weet dat dit niet heel realistisch is, maar ik ga ervoor!

Zoals je kan zien hou ik mijn lijst heel goed bij en ik vind het ontzettend leuk om straks aan het eind van het jaar een overzicht te hebben van alles wat ik heb gelezen.Ongoing To-do List


Deze pagina gebruik ik om al mijn to-do's op te schrijven die ik nog eens wil doen, maar niet perse haast hebben. Als ik dan een keer tijd over heb kijk ik op deze lijst en kan ik een van de dingen doen die hier opstaan. Er staat nog maar weinig op omdat ik hem nog maar net ben begonnen.


Blog ideeën


Op deze pagina hou ik mijn blog ideeën bij. Mocht je nog ideeën hebben, laat ze dan weten in de reacties en misschien schrijf ik ze er wel bij!


Pen test


Op de allerlaatse pagina van mijn Bullet Journal heb ik een pennen test om te kijken of ze doodrukken en hoe erg. Ik gebruik vooral de Stabilo Fineliners in mijn bullet journal.

En dit waren ze alweer allemaal. Ik ben erg tevreden over mijn collecties omdat ik ze allemaal mooi en fijn vind in gebruik. Wat voor collecties heb jij in je Bullet Journal?

Liefs, Anouk

7 opmerkingen: