1 maart 2017

Boeken van Februari


Hoe kan het dat Februari alweer voorbij is? het voelt echt alsof deze maand net begonnen is. Vandaag bespreek ik daarom met jullie de boeken die ik in februari heb gelezen, wat ik op het moment aan het lezen ben en wat ik wil gaan lezen. Lees snel mee!

Ik moet helaas met schaamte zeggen dat ik in februari maar 1 boek heb uitgelezen. Toch wel een domper na de 4 boeken van vorige maand.

Maar welk boek las ik dan?

De Grote Vriendelijke Reus - Roald Dahl ★★★

Ik vond het niet kunnen dat ik deze klassieker nog niet gelezen had. Ik vind alle boeken van Roald Dahl ontzettend leuk om te lezen en de GVR was daar geen uitzondering op. Ik heb genoten van het lezen van dit boek, het verhaal is ontzettend leuk en fantasierijk. Ik miste wel enige diepgang, maar dat kan je ook niet verwachten van een boek voor kinderen.

Currently Reading:

Tales of the Shadowhunters academy - Cassandra Clare

Misschien ben je wel bekend met de Mortal Instruments serie van Cassandra Clare. Dit boek gaat helemaal over Simon Lewis en is een soort vervolg op het laatste deel van de Mortal Instruments. Ik vind hem ontzettend leuk en ik weet zeker dat jullie hem over een maand terug zien in de boeken van maart.


To Read:


Op mijn to-read lijstje voor maart staan op het moment 2 boeken en het leek me leuk om ook die met jullie te delen:

Hygge, de deense kunst van het leven - Meik Wiking

Harry Potter and the filosopher's stone - J. K. Rowling

En nu denk je misschien, Anouk heb jij als fantasyfan de Harry Potter boeken nog niet gelezen? Natuurlijk wel, maar nog niet in het engels en ik wil ze ontzettend graag nog eens lezen.

En dit was hem dan alweer voor Februari. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen wat ik zoal heb gelezen de afgelopen maand.

Liefs, Anouk

2 opmerkingen: