vrijdag 31 maart 2017

April Bullet Journal Setup


Vandaag wil ik aan jullie mijn setup voor April laten zien, ik ben dol op mijn Bullet Journal en gezien de nieuwe maand morgen begint is het weer tijd voor mijn maandelijkse setup en ik laat zien hoe het met mijn Mood Mandala van Maart is afgelopen!

Het kan zijn dat je her en der wat 'vlekken' ziet op deze foto's. Dit komt doordat ik wat persoonlijke dingen heb weggehaald met fotoshop.


In Maart maakte ik voor het eerst een Mood Mandala en ik vond het ontzettend leuk. Op bovenstaande foto is hij nog niet helemaal af, deze foto is van 28 maart.

Ik vind hem heel tof geworden en ga het in april doen, wel heb ik wat moods aangepast en toegevoegd zodat het meer bij mij past.


Hierboven zie je mijn maandoverzicht van de maand April. April is voor mij altijd een drukke maand doordat er veel verjaardagen zijn. Bovenstaand overzicht is dan ook nog niet helemaal compleet want er missen nog wat verjaardagen waarvan ik nog niet weet op welke dag het gevierd wordt.

Mijn woord voor de maand april staat onder in de hoek en is Love. Dit is een herinnering om lief voor mezelf te zijn en voor de mensen om mij heen.


Dit is mijn Mood Mandal voor april. Het is niet heel goed te zien, maar er staan echt lijnen op. Wat je wel goed kan zien dat zijn mijn moods, als je hem vergelijkt met maart zie je dat ik er nu 2 meer heb en dat ik nog wat kleine dingen heb veranderd zodat het meer bij mij past.

Dit was alweer mijn setup voor april. Ik heb niet heel veel bijzonders, habit tracken doe ik namelijk in mijn wekelijkse spreads!

Liefs, Anouk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten