10 februari 2017

Nieuwe Twinmarkers bij Action | Groen en Grijstinten


Ik had het al veel voorbij zien komen op Youtube en diverse blogs, de Action heeft nieuwe Twinmarkers. Ik ging ze in eerste instantie niet kopen, maar toen ik deze set met groene en grijze kleuren zag liggen moest ik hem wel meenemen.

Action heeft nu 3 nieuwe verpakkingen Twinmarkers met elk 12 (nieuwe) kleuren. Er is een groene, rode en een blauwe verpakking. Ik kocht de blauwe en rode niet omdat ik de kleuren allemaal vrij standaard vond en er niet veel bijzonders in zat. Maar in deze groene zag ik een zwarte stift en grijstinten, en dat had ik nog helemaal niet!

De verpakking beloof dat er 12 nieuwe kleuren in zitten. Dit is niet helemaal waar, 1 van de kleuren had ik namelijk al. Niet allemaal nieuw dus. Jammer, maar het is er maar 1 dus dat maakt mij niet zoveel uit.


Dit zijn de 'swatches' van de stiften. diegene met een stipje boven in de hoek, dat is de kleur die ik al had van de vorige keer dat action Twinmarkers verkocht.

Het zijn allemaal hele mooie kleuren. Het enige minpuntje (naast de dubbele kleur) vindt ik dat bij Nr. 50 de twee punten een andere kleur hebben. Je kan het op de foto niet heel duidelijk zien maar de brede is veel lichter dan de dunne punt.

Het blijst ben ik met de grijstinten. Ik wou namelijk heel graag promarkers in grijstinten, maar omdat ze zo duur zijn hield dat me een beetje tegen. Nu kan ik het uitproberen met deze markers van de Action en kan ik altijd nog upgraden naar promarkers.

Ik ben enthousiast, veel mooie nieuwe kleuren in deze set. Misschien ga ik toch ook nog wel de blauwe en rode verpakking kopen.

Liefs, Anouk

Heb jij Twinmarkers? En waar gebruik jij ze voor?

2 opmerkingen: