1 februari 2017

Boeken van Januari


De 1e maand van 2017 is alweer voorbij en ik heb een paar hele leuk boeken gelezen de afgelopen maand. Vandaag deel ik ze met jullie, en vertel ik er wat ik er van vond, lees snel mee.


Matched Trilogie - Ally Condie ★★★★


Ja, je leest het goed, ik las alle 3 de boeken van de Matched trilogie van Ally condie. De boeken gaan over Cassia, ze leeft in en wereld waar je zelf geen keuzes kan maken maar dit allemaal wordt gedaan door de Unie. Ze gaat zich ertegen verzetten en dit alles zorgt voor een enorme verandering van haar leven. Naast vrijheid om je eigen keuzes te kunnen maken staan Vriendschap en Liefde centraal in het verhaal.

Ik vind deze serie (Matched, Crossed & Reached) een echte aanrader voor elke Young Adult en Fantasy liefhebber. Ik geef hem in elk geval 4 sterren.

Verwoest Me - Tahereh Mafi ★★★★★


Dit boek is het 2,5e deel van de Touching Juliette serie waar ik 2 jaar geleden al een review over schreef. Het boek is een novelle en is dus erg kort. Het is een boek gescrheven vanuit Warner. Dit is niet de hoofdpersoon van de serie, dat is namelijk Juliette.

De Touching Julliete - serie is ook weer een enorme aanrader voor Young Adult/Fantasy liefhebbers. Het speelt zich af in de toekomst. Julliette heeft een bijzonder gave, ze heeft zoveel kracht dat ze mensen door door ze aan te raken. Ze wordt gered en getraind en maakt erg veel mee. Ik las deze boeken enkele jaren geleden en vond ze geweldig.

Deze novelle is een hele leuke aanvulling op de serie, maar zeker geen must om het verhaal te begrijpen. Het voelt een beetje als een kijkje achter de schermen bij een van de belangrijkste bijpersonen. Omdat het voor mij een oude favoriet is geef ik hem 5 sterren.

Ik las in de maand Januari 4 boeken. Ik vind dit zelf best wel veel, meestal lees ik 1 à 2 boeken per maand.

Liefs, Anouk

Heb jij nog een aanrader voor mij om te lezen in Februari?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten