3 februari 2017

2017 Bullet Journal Setup


Het leek me heel leuk om jullie een update te geven van mijn Bullet Journal Setup. De laatste keer dat ik dat heb gedaan was in oktober, en mijn setup is alweer best veel veranderd. Kijk snel mee.

Als je niet weet wat een Bullet Journal is raad ik je aan om op de site Bulletjournal.com te kijken. Of lees deze of deze blog die ik eerder al schreef over Bullet Journaling.


De index is nog precies hetzelfde als de vorige keer, behalve dan dat er nu mer instaat. Zoals je ziet heb ik niet heel veel collecties, of je veel collecties hebt in je Bullet Journal is heel persoonlijk.
Ik merk zelf dat ik ze niet gebruik, daarom heb ik er niet zoveel.


Dit is mijn pagina om te laten zien dat het nieuwe jaar begint. Ik heb er nu 2 woorden op staan: Enjoy en Believe. Dit zijn mijn woorden van de maanden Januari en Februari. Ik wil op deze pagina elke maand een woord toevoegen.


Mijn key is behoorlijk veranderd sinds de vorige keer. Ik gebruik nu de key volgens de Bulletjournal website. En dit bevalt ontzettend goed.

Daaronder zie je January. Het woord van januari was Enjoy. Daaronder heb ik alle dagen van de maand, ik heb hier geen foto van gemaakt omdat hier wat persoonlijke dingen op staan. Dat stukje Washi Tape aan de bovenkant van de pagina geeft aan dat hier een nieuwe maand begint, zo kan ik makkelijk mijn maandoverzicht terugvinden zonder er een van de 2 lintjes te moeten hebben.


Dit is hoe mijn wekelijkse opzet eruit ziet. Linksbovenin zie je mijn weekoverzicht, hierin geef ik aan wanneer ik school en andere activiteit heb. Zo heb ik een goed overzicht van mijn vrije tijd. Deze week had ik vakantie en is dus erg leeg.

Rechts daarvan zie je mijn Pluspuntjes. Hier schrijf ik elke week dingen op die leuk en fijn waren in die week.En dit is de enige collectie die ik tot nu toe heb in deze Bullet Journal. Dit is mijn reading list van 2017. Het doel is 52, maar als ik dit niet haal is dat niet erg.

Tot nu toe las ik 4 boeken dit jaar waar jullie afgelopen woensdag meer over hebben kunnen lezen. Deze blogpost vind je hier.

Liefs, Anouk

Heb jij ook een bullet journal? zo, ja heb je nog tips voor mij?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten