woensdag 5 oktober 2016

Bullet Journal Setup + Supplies | Oktober 2016


Een tijdje geleden schreef ik een blog over mijn Bullet Journal. Die blog werd super goed gelezen en ik kreeg er zulke leuke reacties op en omdat ik sinds deze week ben begonnen in een nieuw notitieboekje vind ik het wel tijd voor een update!Supplies


Ik gebruik eigenlijk maar heel weinig voor mijn bullet journal. Je hebt ook echt niet veel nodig, in principe is een pen en een schrift voldoende. Ik gebruik het volgende:

De leuchtturm 1917 A5 dotted in de kleur light blue. Dit is een geweldig notitieboekje met genummerde pagina's en hij blijft op elke willekeurige pagina open liggen. Hij heeft nog veel meer fijne punten. Echt een aanrader.

Verder gebruik ik een doorzichtige liniaal, dit vind ik erg handig want dan kan ik netjes lijnen trekken langs de puntjes. En ik gebruik Stabilo fineliners, deze werken erg fijn en zijn helemaal niet zo duur!


Setup


Hierboven zie je mijn inhoudsopgave en key. Die zijn verder niet heel interessant maar ik dacht ik laat ze toch maar zien want ze zijn essentieel voor elke bullet journal!


Dit is mijn future log. Toen ik overging naar dit nieuwe notitieboekje heb ik de future log opnieuw gemaakt omdat ik wil proberen het te gebruiken. Maar eerlijk gezegd gebruik ik hem erg weinig.


Op deze pagina zie je mijn maandoverzcht, mijn doelen voor de maand oktober en de eerste week van oktober. Ik gebruik dit nu voor de eerste keer en ik ben erg benieuwd of ik het fijn ga vinden. Dit zal ik uiteraard laten weten in een volgende update. 
Dit is een dagelijks overzichtje. Ik doe het pas 2 dagen op deze manier maar ik ben helemaal fan! Ik heb bovenaan een overzicht met de uren van de dag waarin ik heb aangegeven welke uren ik slaap en welke uren ik naar school ben. Met de druppeltjes houd ik bij hoeveel ik die dag heb gedronken.

Daaronder heb ik de to-do's van die dag. Zoals je ziet is mijn bullet journal niet perfect, maar dat hoeft ook helemaal niet! Foutjes maakt het zoveel leuker en persoonlijker.


En dan alweer de laatste foto van deze setup. Dit is de allerlaatste pagina in mijn bullet journal en hier heb ik getest of mijn pennen niet zouden doordrukken. Zo weet je zeker dat je geen pagina's verpest omdat je fineliners door blijven te drukken. En stiekem vind ik het er ontzettend leuk uitzien.

Dit was alweer mijn bullet journal update. Gebruiken jullie ook een bullet journal of zou je het willen proberen? Ik ben helemaal fan en vind het een ontzettend leuk systeem omdat je het helemaal kan aanpassen naar je eigen wensen!

Liefs, Anouk

2 opmerkingen: