woensdag 12 oktober 2016

4 Artikelen met heel veel Blogtips


Ik blog al best wel lang, en in die tijd heb ik ook aardig wat blogs geschreven met tips over bloggen. Omdat de meeste van deze artikelen ontzettend weinig gelezen zijn vond ik het wel tijd om ze in het zonnetje te zetten vandaag!

Wil je een blog lezen? Klik dan op het dikgedrukte/gecentreerde kopje, dan ga je rechtstreeks naar de blogpost toe.

Copyright op foto's?! + 5 Sites voor gratis Stockphotos


Al een hele oude blog waarin ik vertel dat je niet alle foto's op je blog mag gebruiken en 5 sites deel waarop je gratis foto's zonder copyright kan vinden. Vooral Flickr is erg fijn, die gebruik ik nog altijd!


Standaard Google Header verwijderen


Een doorn in het oog op veel beginnende blogs die blogger gebruiken. De standaard navigatie bar van google. Gelukkig is deze heel erg makkelijk te verwijderen en in deze blogpost leg ik met simpele stappen uit hoe je dat doet.


Bloginspiratie nodig? 20+ Blog ideeën!


Iedereen kent het wel, geen inspiratie hebben. Voor bloggers die met een schema werken, zoals ik en vele anderen, is dat ontzettend vervelend. Zo'n lijstje met heel veel ideeën kan dan uitkomst bieden. Vaak kan je een variant verzinnen of gewoon een leuk idee van de lijst uitvoeren.


3 x Gratis Fotoshop Software 


Foto's bewerken is essentieel voor elke blogger. Alleen al om de foto's te verkleinen. Ik gebruik graag gratis websites en programma's en in deze blog deel ik de 3 programma's die ik het allerbeste en fijnste vind.

Dit waren alweer mijn 4 blogs met tips over bloggen die ik deze keer met jullie wou delen. Ik hoop dat je er wat aan kan hebben! Ik gebruik veel van deze dingen zelf ook.

Liefs, Anouk

Moet ik weer meer blogs gaan schrijven met blogtips?

1 opmerking: