vrijdag 26 augustus 2016

Recept | Smoothie IJsjes


Omdat het zulk heerlijk zomers weer is besloot ik ijsjes te maken. Vandaag deel ik met jullie hoe ik deze lekker ijsjes heb gemaakt, het is een super simpel, lekker en ook nog eens gezond recept dus kijk vooral snel mee!

Wat ben je nodig?


  • Smoothie ingrediënten naar keuze.
  • IJsvormpjes - Ik heb deze van de Ikea
  • Een blender
  • Een diepvriezer 

Variatietips voor je smoothie: Banaan & Sinaasappelsap of Mango en Meloen.


Wat ga je doen?


Maak een smoothie zoals je dat normaal gesproken ook zal doen: doe het gewenste fruit en/of sap in de blender en maak je smoothie. Giet dit daarna in je ijsvormpjes, het maakt niet uit wat voor soort ijsvormpjes je hebt. Zet deze in de vriezer.

Nu kan het wachten beginnen, want ze moeten natuurlijk bevriezen. Ik heb ongeveer 5 uur gewacht voor ik ze ging eten en toen waren ze al helemaal bevroren, maar je kan ze natuurlijk ook in de avond maken en de volgende dag eten, dan weet je 100%  zeker dat ze bevroren zijn.

Als je dit lekker vond moet je ook eens het recept voor bananenijs proberen dat ik een paar weken geleden heb gedeeld. Je vindt hem hier

Heb jij ook zo'n zin in ijsjes met dit warme weer?

Liefs, Anouk

1 opmerking: