dinsdag 16 augustus 2016

DIY Bloemenkrans Illustratie


De afgelopen tijd zag ik ze heel veel op instagram: Bloemenkrans illustraties. Ik vond het zo ontzettend leuk en ben ermee aan de slag gegaan. Vandaag deel ik hou je zelf een bloemenkrans illustratie kan maken. En tekentalent? Dat heb je echt niet nodig, iedereen kan het!

Begin met het tekenen van een cirkel. Dit kan je heel makkelijk doen door een glas om te trekken of een passer te gebruiken. 


En dan kan het leukste beginnen. Teken op je cirkel alles wat je leuk vind. Bloemen, bladeren alles kan en alles mag. Kijk vooral ook voor inspiratie op pinterest en instagram. Ik vond daar zoveel leuke ideeën.

Je bent niets bijzonders nodig om dit te kunnen maken. Ik gebruikte een groene en een zwarte pen. Maar het kan ook met potlood, stift of een andere kleur pen. Dit is mijn eerste poging van een bloemenkrans en ik ben heel erg tevreden. Ik vind hem goed gelukt. Ik denk dat iedereen wel zo'n bloemenkrans illustratie kan maken. 


En dit is dan mijn tweede poging van een bloemenkrans. Ik vind persoonlijk de bosjes van 3 rozen bij elkaar heel erg mooi geworden, en ze zijn zo makkelijk om te tekenen. 

Heb jij al eens een bloemenkrans getekend? Of wil je het nu proberen naar aanleiding van deze blogpost? Ik zeg doen.

Liefs, Anouk

2 opmerkingen: