dinsdag 9 augustus 2016

Bullet Journal Setup | Augustus 2016


Onlangs liet Eva al zien hoe ze zelf een planner maakt, en vertelde ze dat ze veel inspiratie had gevonden op Pinterest. Nou, al die inspiratie kwam ook in mijn tijdlijn terecht. Van het een kwam het ander en ik ben een Bullet Journal gestart. Wat dat is leg ik in deze blog uit, en ik laat zien hoe ik hem gebruik.


Wat is een Bullet Journal?


Een bullet journal is een soort super lijstje, onder de lijstjes. Je combineert er al je to-do lijstjes in en je kan er ook andere lijstjes in maken, zoals een to-read list. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ik ga niet haarfijn uitleggen hoe het werkt, omdat de uitleg op bulletjournal.com veel duidelijker is.Dit is na de index, de eerste pagina die ik maakte. En ik zal eerlijk zeggen dat ik er niet tevreden over ben. Ik vind hem niet mooi, maar het hoeft ook niet perse mooi te zijn. Dat is niet het doel van een Bullet Journal

Hierboven zie je mijn Key, dit is een lijst met icoontjes die je gebruikt in je Journal. Daarnaast zie je een jaaroverzicht van de overgebleven maanden van 2016.


Dit is mijn future log, hierin kan je dingen schrijven die later in het jaar aan de orde zijn. Ik heb er voor nu alleen nog mijn verjaardag ingeschreven.
Dit is een pagina die wel heel erg goed gelukt is. Mijn maand overzicht voor de maand augustus. Dit is een Editorial Kalender voor mijn blog, tot nu toe vind ik hem erg handig.


Links zie je de pagina die ik maakte voor mijn augustus doelen. Die ik al heb gedeeld op mijn blog. Rechts vind je de eerste dagelijkse pagina's die ik heb gemaakt. Zoals je ziet moest ik deze blog nog maken.

Ik wil mijn Bullet Journal vooral gaan gebruiken voor mijn blog. Om te kijken hoeveel ik er nou eigenlijk mee bezig ben, en om vooruit te gaan plannen met blogposts. Ook wil ik nog een lijstje gaan maken met blogs die ik wil schrijven.

Gebruiken jullie een Bullet Journal?

Liefs, Anouk

Volg je mij al op bloglovin?

5 opmerkingen:

  1. Ah super leuk ik vind het ook ideaal om notitie boekjes bij te houden of inspiratie stukken in te schrijven voor mijn blog/youtube kanaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk Anouk! Heel tof om te zien hoe verschillend we inspiratie kunnen op doen uit dezelfde Pins ;)

    BeantwoordenVerwijderen