donderdag 11 augustus 2016

Birthday Wishlist | 2016


Ik vind het altijd ontzetten leuk om te lezen wat andere mensen op hun whislist hebben staan. Daarom leek het me erg leuk om zelf een keer een Whislist blog te gaan maken. Lees snel mee wat ik op mijn lijstje heb staan om voor mijn verjaardag te vragen.

1. PolaroidCamera


Dit lijkt me zo ontzettend leuk om te hebben. Het lijkt me super leuk dat de foto er meteen uitkomt, en dat je hem dan meteen op kan hangen of in kan plakken.

2. Boeken van John Green


Ik heb geen specifiek boek dat ik graag wil krijgen, zolang ik hem maar in het engels krijg. Ik heb alleen The Fault in our Stars nog gelezen, maar die zou ik ook graag in de engelstalige versie op mijn boeken plank willen hebben.

3. Tangle Teezer


Ik vraag al 3 jaar lang een Tangle Teezer op mijn verjaardag, en ik hoop dat ik hem dit jaar ook daadwerkelijk ga krijgen. Vorig jaar kreeg ik wel een dupe, maar ik zou nog graag de echte hebben. Het is ook gewoon handig om 2 haarborstels te hebben.

4. Harry Potter and the Cursed Child


Ja, welke HarryPotter-fan wil dit boek op het moment niet lezen? Ik zou erg graag dit boek op mijn verjaardag krijgen. Hij lijkt me super leuk!

Dit was alles wat ik op het moment op mijn verlangslijstje voor mijn verjaardag heb staan. Ik heb nog wel veel meer boeken die ik graag zou krijgen, maar het leek me een beetje saai worden om die ook allemaal nog in deze blog te benoemen. Ik heb onlangs wel 3 boeken die ik graag nog wil lezen gedeeld, deze blog vindt je hier.

Wat staat er op jou verlanglijstje?

Liefs, Anouk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten