donderdag 18 augustus 2016

5 Makkelijke DIY Projecten


De afgelopen zomer heb ik een heleboel DIY projecten gedeeld op deze blog. De zomer komt alweer bijna tot een einde, maar jij hebt vast nog genoeg tijd om een van deze supermakkelijke DIY's te proberen!


DIY foam Stempel


Deze leuke stempel is super makkelijk om te maken, je kan heel veel verschillende vormen en groottes maken en je hebt ook nog eens heel weinig materialen nodig. Je vindt hem hier.


3 x PomPoms maken


In deze blog laat ik niet 1, niet 2, maar 3 manieren zien hoe je zelf pompoms kan maken. Deze leuke bolletjes zijn superleuk als decoratie of als sleutelhanger. Het enige wat je nodig bent is wol en karton. Je vindt hem hier.


DIY lettertype


Dit is misschien wel de makkelijkste DIY van allemaal. Iedereen kan dit en het is echt ontzettend leuk om je eigen lettertype te gebruiken. Het Ikbeneenaapje lettertype dat ik hiermee maakte, gebruik ik nog erg vaak voor mijn blog. Je vindt de DIY hier.


DIY potloodstempel


Wist je dat je van een potloodgummetje een stempel kan maken? Het leuke aan deze stempl is dat je hem overal mee naar toe kan nemen! Je vindt hem hier.


DIY Stickers maken


Voor deze DIY ben je iets meer tijd kwijt, maar ik verzeker je dat het helemaal niet moeilijk is. Ik heb al zoveel plezier gehad van de stickers die ik met deze DIY maakte, dat ik zelfs al nieuwe heb gemaakt! Je vindt hem hier.

Als je je nu nog steeds verveeld deze laatste weken van de zomervakantie, dan kan je altijd nog op mijn blog in de zoekbalk DIY typen, dan vind je nog veel meer leuke DIY projecten! Of bekijk deze blog met 10 sites om tijd mee te verspillen of deze met 5 anti-vervelingstips.

Liefs, Anouk

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke DIYs! Ik wil nog steeds een keer pompoms maken, maar het komt er steeds niet van!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zeg gewoon doen, het is echt super makkelijk!

      Verwijderen