2 juli 2016

Furry Friend Tag | Door Evau


De Furry Friend Tag! Ik heb twee katten en ook een hond, maar vandaag gaan we het hebben over mijn katten, Piko en Mini. 

Wat is de naam van je huisdieren?


Deze foto hier onder is echt één van mijn favoriete foto's ooit. Toen ik 4 jaar geleden mijn iPad had gekocht was dit één van de eerste foto's die ik maakte. Dit is Piko:Piko en Mini zijn broer en zus en bij ons geboren bijna 9 jaar geleden. Op de foto hieronder zie je Mini lekker gestrekt vlak bij de houtkachel liggen.


Wat voor soort dier is het en welk ras?


Piko en Mini zijn katten, maar ik heb geen idee welk ras. De moeder van hun hebben we een keer gekregen van buren en we weten niet wie de vader is.


Hoe lang heb je je huisdieren al en hoe oud zijn ze?Piko en Mini worden 7 september al weer 9 jaar oud. Dus bijna 9 jaar.
Hoe kom je aan je huisdieren?Ze zijn dus bij ons geboren thuis, ik zat in groep 6 en het was geweldig! Van die kleine katjes in je armen.


Wat is er zo grappig aan de persoonlijkheid van je huisdieren?Piko is echt de koning bij ons huis. Hij bewaakt het huis als een fort en vreemde katten mogen niet in de buurt komen of hij zal ze even een lesje leren. Hij houdt enorm van eten en net als Mini houdt hij van chillen bij de houtkachel of op de bank. Ook is hij een echte slijmbal, Piko is echt een schatje.
Mini is een echte knuffelaar, vooral als mijn nichtje er is. Maar ze is een beetje schichtiger dan Piko en kijkt graag de kat uit de boom ;) Mini is slim en vangt de meeste prooien.
Hoe belangrijk is de band met je huisdieren?Heel belangrijk! Hoe rot ik me ook voel, zij maken me altijd blij en willen altijd wel even knuffelen. Ik ga vanaf september studeren en ook huis.. Ik ga ze zo enorm missen. Gelukkig zal ik ze in het weekend nog wel vaak zien.

(deze foto hieronder is mijn bureaubladachtergrond op mijn laptop)


 Welke koosnaampjes geef jij aan je huisdier?


Mini is mineraaltje en Piko is Piekie, voor beiden gebruik ik wel liefje, lievie, poekie en vast nog wel meer waar ik nu niet op kan komen.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, ik vond het in ieder geval heel leuk om te schrijven en de foto's er bij uit te zoeken!

Liefs Evau

Geen opmerkingen:

Een reactie posten