23 juli 2016

DIY | Planner | Door Evau


Ik ga jullie laten zien hoe ik (het begin van) mijn eigen planner heb gemaakt! Een tijdje geleden kwam ik op Pinterest allemaal foto's tegen van mensen die hun eigen planner/agenda hadden gemaakt. Ik werd direct enthousiast en ben ook op Youtube allemaal planner video's gaan kijken en daarna ben ik naar de Hema gegaan om een notitieboekje te halen!

Dit is het boekje wat ik bij de Hema heb gekocht voor maar €2:
De bladzijden zijn in 4 verschillende kleuren waardoor je al een soort verdeling krijgt in het boekje. Ik vond het regenboog effect, dat je hierboven ziet, fantastisch! Misschien ga ik nog wat leuks doen met de voorkant maar dat weet ik nog niet, als je ideeën hebt laat het vooral achter! Er zitten trouwens geen lijnen op het papier, maar de Hema had ook nog andere leuke notitieboekjes wel met lijntjes, als je dat fijner vind werken.


Ik heb eerst twee pagina's overgeslagen en toen de legenda en index gemaakt, je kan hier echt alles in zetten wat je wilt en ik zou echt aanraden om op Pinterest en Youtube inspiratie op te doen. De foto is helaas wat donker geworden, maar ik hoop dat je wel kan lezen en zien wat ik er mee bedoel.

Hier kan je mijn bord vinden waar ik Pins op heb gemaakt ter inspiratie. (Pinterest - evaujoanne - planner)De pagina met persoonlijke dingen laat ik niet zien, maar mijn naam en adres staat er en nog meer gegevens, en wie bij nood te waarschuwen. Deze pagina met Data laat ik wel zien, want ik denk niet dat iemand er wat aan heeft wie wanneer jarig is. Ik heb de eerste maanden van het jaar tot en met mei even op 1 briefje gezet omdat die maanden al geweest zijn en ik deze planner heb bedoeld tot december.


Na de data heb ik alle maanden tot en met december als overzicht op twee pagina's gezet. Deze maand is al geweest dus ik vind het niet erg om het te laten zien.


Vanaf de gele bladzijdes heb ik notities en to do lijstjes opgeschreven:


Hier een gedeelte voor mijn inpaklijst naar Spanje:


Als je nog een goeie basis inpaklijst zoekt voor vakantie heb ik er hier één en hier nog een ander speciaal voor kamperen.

Ik wil in het gedeelte met de roze bladzijden dagen gaan maken zodat je goed per dag kan plannen, maar dat is pas echt nodig als ik ga studeren in september, tot dan gebruik ik gewoon de maandplanners, maar ik ben benieuwd of jullie ook ervaring hebben met planners of ideeën voor de dagplanner.

Twee leuke planner video's die ik heb gekeken ter inspiratie:


Ik hoop dat jullie er wat aan hebben! liefs Evau

5 opmerkingen:

 1. Oh, ik ben dol op lijstjes haha! :) Wat een toffe planner!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handmade dingen vind ik zo leuk en plannen vind ik al helemaal geweldig dus denk dat dit een goede is voor mij! Duurt alleen altijd zo lang.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kwam er achter dat als je goed van tevoren bedenkt wat je precies in de planner wilt en waar, dat je dan zeker tijd kan besparen, misschien een tip voor jou ;)

   Verwijderen
 3. Wat geweldig dat je erin hebt gezet dat we moeten onthouden dat Bonnie over een jaar heel veel abonnees heeft :)

  BeantwoordenVerwijderen