donderdag 7 juli 2016

Blogger Lay-Out | Social Media Buttons toevoegen


Als je een blog hebt is het natuurlijk noodzakelijk om ook je Social Media goed op orde te hebben. Maar hoe krijg je nou je blogbezoekers op je social media? Met Social Media buttons natuurlijk, vandaag laat ik je zien hoe je deze heel makkelijk kan toevoegen aan je blog!


Stap voor stap:


  1. Vind afbeeldingen van Social media buttons voor je blog. Deze kan je vinden door te googelen op Social Media buttons en de afbeeldingen op te slaan.
  2. Voeg een Widget toe aan je blog op de plek waar je de social media buttons wilt. Dat kan super makkelijk via de Indeling knop op blogger.nl
  3. Pas onderstaande HTML aan met jou afbeeldingen en jou social media links. Van een afbeelding kan je een link maken met behulp van nl.tinypic.com. Je kan de HTML kopiëren en aanpassen voor zoveel social media buttons als jij nodig bent. 
  4. Pas eventueel Width en Height aan om het passend te maken voor jou blog.
  5. Eventueel kun je de tags  <center> aan het begin en </center> aan het eind toevoegen om de buttons in het midden te centreren. 


 Html voor Social media:


<a href="Link Social Media"><img style="border: 0pt none ;" title="Twitter" alt="" src="Link afbeelding" width="45" height="45" /></a>

Om te Centreren:


<center>

HTML van Social Media Buttons

</center>

Supermakkelijk toch? Ik denk dat het nu zelfs de grootste html-noob moet lukken om deze buttons toe te voegen aan je blog? Als ik het kan, kan jij het ook!

liefs, Anouk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten