dinsdag 28 juni 2016

Team Confetti Weeklyplanner + Unicorn Stickers


Onlangs heb ik iets besteld uit de webshop van www.teamconfetti.nl Ik ben er superblij mee dus ik wou het heel erg graag met jullie delen op mijn blog!Als eerste wil ik even kwijt dat het allemaal echt geweldig leuk is ingepakt! Het voelt net alsof ik een cadeautje uitpak.

Weekly Planner


Ik ben vooral super blij met de weekly planner, hij heeft hele handige vakjes, zo kan je bijvoorbeeld prioriteiten stellen en bijhouden hoeveel water je hebt gedronken. Ook kan je erin zetten of je hebt gesport die dag en wat je schoon wil maken. Ik ben er superblij mee en ben al heel enthousiast begonnen met het gebruiken van deze planner. Hij kost €11,95 incl verzendkosten.Unicorn Stickers


De stickers kwamen in een superleuk ijsberenzakje, de sticker kreeg ik er vanaf zonder het zakje te slopen, dus ik heb ook nog is een leuk cadeauzakje die ik kan gebruiken!

De stickers waren kleiner dan verwacht, maar daar was ik eerlijk gezegd heel erg blij mee, want zo kan ik ze veel makkelijker gebruiken in bijvoorbeeld mijn agenda. Ik heb de eerste stickers al geplakt! De stickers kosten €3,95 per zakje incl. verzendkosten.
Ik ben superblij met de spulletjes die ik heb bestled bij Olga (eigenaresse van www.teamconfetti.nl ) Kennen jullie haar blog al? Ik lees hem elke dag en ik word er altijd weer blij van!

Liefs, Anouk

6 opmerkingen: