dinsdag 7 juni 2016

5 x Cadeaus Inpakken | Inspiratie


Binnenkort is een lief vriendinnetje van mij jarig en het leek me leuk om de cadeautjes extra tof in te pakken. Vandaag deel ik met jullie hoe ik ze heb ik ingepakt en hoe je dat ook heel makkelijk zelf thuis kan doen!


Idee 1: Touw

Pak een mooi stuk touw of een lint en strik dit om je cadeautje heen. Dit werkt met alle soorten cadeautjes vierkant of rond. Zelfs met 'gekke' vormen kun je dit toepassen. 


Idee 2: Kleur

Pak je je cadeautjes in met mooi simpel bruin papier dan kan je makkelijk een pop of colour aan je cadeautje geven door er een strook gekleurd cadeaupapier omheen te doen. Heel leuk en vrolijk voor kleine cadeautjes. 


Idee 3: Envelop

Als je hele platte cadeaus hebt zoals tijdschriften of stickervellen dan kan je heel makkelijk met washi tape een envelop maken van cadeaupapier. Of nog makkelijker een envelop opvrolijken met washi tape voor een leuke cadeau verpakking. 


Idee 4: Stempel

Een simpel cadeaupapier kan je heel makkelijk opvrolijken door er met stempels een design op te maken. Je kan een stempel doen zoals ik hierboven heb gedaan, maar je kan ook het hele papier volstempelen!


Idee 5: Cadeauzakjes

Voor de luie mensen onder ons kan je ook altijd nog je cadeaus in een leuk cadeauzakje doen. Je kan ze op heel veel plekken krijgen, de Hema heeft bijvoorbeeld heel veel leuke. Iets minder lui? Je kan zelf ook cadeauzakjes maken ik leg hier uit hoe je dat doet.

Hoe pak jij je cadeaus graag in?

Liefs,Anouk

1 opmerking:

  1. Dat vriendinnetje was ik! Toen ik deze cadeautjes kreeg van Anouk was ik zo blij! Ik wist van sommige dingen al was het was omdat ik het op mijn verjaardag had gevraagd, maar ik werd helemaal vrolijk van de verpakkingen. Dankjewel Anouk dat je zo je best hebt gedaan! ♥

    BeantwoordenVerwijderen