2 juni 2016

5 tips: Hoe kom je aan Blogideeën?Vandaag wil ik met jullie delen hoe ik aan ideeën kom voor mijn blogpost. Vaak komen dingen gewoon in me op maar soms ga ik ook gericht op zoek op het internet en social media naar ideeën


Tip 1: Leg Afleiding weg


Ga eens een brainstormsessie houden in je eentje en kijk wat voor posts je altijd nog had willen maken. Er zijn vast veel ideeën die ineens bij je opkomen als je er even rustig voor gaat zitten.

Tip 2: Pinterest


Op internet zijn superveel toffe ideeën maak bijvoorbeeld een blog waarin je een Pinterest Hack test. Sowieso is Pinterest een grote bron van inspiratie typ gewoon eens diy in in de zoekbalk en kijk wat je voor toffe dingen vind waar jij een variant op kan gaan maken

Tip 3: Vraag je volgers


Ik heb niet heel veel volgers en krijg weinig reacties maar mocht jij dit wel hebben luister dan naar wat je lezers leuk vinden. Omdat ze op jou blog zitten hebben ze vast dezelfde interesses als jou en kunnen ze wel eens hele toffe en leuke ideeën hebben.

Tip 4: Tijdschriften


In tijdschriften staan vaak ook hele leuke dingen, voor als je geen pinterest hebt of geen internet erbij wil hebben als je je brainstormsessie gaat houden dan zijn tijdschriften een hele goede stap.

Tip 5: Je blogarchief


Waarschijnlijk ben je al een poosje bezig met bloggen, dan heb je vast heel veel blogs in je archief staan die niet meer up-to-date zijn en wel een nieuwe versie kunnen gebruiken. Of zie je een leuke tag staan waar je nu hele andere antwoorden op zou geven, dan is het vast leuk om deze nog een keertje te doen.

Dan nog wat simpele tips waar je altijd inspiratie kan vinden: Je omgeving, de natuur of maak een lijstje met allemaal toffe ideeën.

Dit zijn de 5 tips die ik gebruik als ik op zoek ben naar inspiratie voor mijn blog. Mocht je nog geen inspiratie hebben kunnen vinden dan heb ik onlangs een blog geschreven met 20+ blog ideeën!

Liefs, Anouk


Geen opmerkingen:

Een reactie posten