donderdag 16 juni 2016

3 x Free Fotoshop Software


De afgelopen tijd ben ik steeds meer bezig met het bewerken van foto's, daarom deel ik vandaag met jullie 3 gratis Fotoshop programma's die ik heel erg graag gebruik.


Canva.com

Met deze site kan je heel makkelijke mooie afbeeldingen maken voor je blog. De afbeelding bij deze blog is gemaakt met Canva maar ook de afbeeldingen van deze en deze blog.

Fijn aan Canva: Ze hebben 30 korte gratis tutorials waarmee je bekend raakt met het programma, en ook nog eens tips krijgt over hoe je een goede presentatie maakt in een afbeelding.

Canva biedt een gratis versie aan maar er zijn ook betaalde elementen, als je niet wilt betalen moet je opletten dat je alleen gratis opties gebruikt.

Picmonkey.com

Picmonkey gebruik ik al heel erg lang voor mijn blog en ik gebruik het altijd om mijn foto's te verkleinen, tekst erin te zetten en om de kleuren beter uit te laten komen. ook fijn: je kan je eigen lettertypes uploaden in Picmonkey.

Pickmonkey is gratis maar heeft net als Canva betaalde elementen. Deze elementen zijn Premium en door een abonnement te nemen kan je deze ook gebruiken.

Paint.net

Paint.net is een programma dat je moet downloaden op je computer en is alleen te gebruiken met Windows. Het is een uitgebreid programma met heel veel opties. Je moet er mee leren omgaan maar op Youtube zijn heel erg veel video's te vinden.

De laatste tijd maak ik niet zo veel gebruik meer van Paint.net maar in het verleden heb ik het erg veel gebruikt.

Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze programma's, ze zijn allemaal (deels) gratis en er is heel goed mee te werken. Ik gebruik ze allemaal erg graag en ik hoop jullie ook!

Liefs, Anouk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten