donderdag 30 juni 2016

3 Boeken om deze zomer te lezen


Ik hou heel erg veel van lezen, daarom wil ik vandaag met jullie 3 boeken delen die heel erg leuk zijn om deze zomer te gaan lezen!

Carry on - Rainbow Rowell


Dit boek is vooral leuk als je het boek Fangirl, van dezelfde schrijver, ook hebt gelezen. Dit boek is namelijk de fanfiction van de hoofdpersoon (Cath) van Fangirl, ik heb dit boek onlangs opgehaald bij de bibliotheek en ik kan niet wachten om er in te beginnen. En mocht je Fangirl nog niet gelezen hebben, dat boek is ook echt een aanrader!

Evenbeeld - Patrick Brannigan


Onlangs heb ik dit boek gelezen en ik vond hem ontzettend leuk! Het gaat over een meisje die in een echte en in een fictieve wereld leeft. Het is ver in de toekomst en ze leven onder de grond omdat de aarde onbewoonbaar is geworden, het enige plezier van de inwoners is om naar een fictieve wereld te gaan doormiddel van een cyberhelm.

Als je fan bent van fantasy/science fiction dan is dit boek een enorme aanrader, hij leest hel makkelijk weg en is superleuk!

Jij zegt het - Connie palmen


Wil je in je zomervakantie iets voor school lezen? Of hou je van literatuur? Dan moet je Jij zegt het van Connie palmen lezen, het verteld het verhaal van de engelse dichter Ted Hughes, het is fictie maar wel gebaseerd op feiten. Ik heb dit boek gelezen voor school en ik heb er ontzettend van genoten! Dus zoek je een leuk pakkend boek om te lezen voor school, probeer Jij zegt het!

Dit waren mijn 3 aanraders om te lezen deze zomer 2 heb ik al gelezen en ik weet zeker dat die superleuk zijn een 1 moet ik nog lezen, maar ik weet zeker dat die super leuk is omdat ik al 2 andere boeken van de schrijfster heb gelezen.

Hopelijk vind je hier een boek die je leuk vind!

Liefs, Anouk

2 opmerkingen:

  1. Oh, ik ben dol op de boeken van Rainbow Rowell. Maar ik heb Carry On nog niet gelezen, staat zeker op mijn lijstje!

    BeantwoordenVerwijderen