donderdag 14 april 2016

DIY | Potloodstempel


Vandaag heb ik weer een super makkelijke maar hele leuke DIY voor jullie. Namelijk hoe je een stempel kan maken van het gummetje op je potlood. Het is een hele makkelijke en snelle DIY. Zelf vind ik hem heel erg leuk om te gebruiken. 


Wat ben je nodig?


  • Een Stanley Hobby mes. 
  • Een potlood met een gum.Begin met het tekenen van je design op het gummetje. Mijn gum was een beetje vies, maar dat maakt helemaal niets uit. Ik wou een hartjes gum maken. Maar je kan allemaal simpele vormen maken zoals een vierkant of een ster.


Snij met het mesje voorzichtig alles om je vorm heen weg. Als je dit niet zelf lukt vraag dan je ouders om hulp want zo precisiemesje kan erg scherp zijn!

Je kan de randen het beste wat dieper weg snijden dan dat ik op de foto heb gedaan, dan word je stempel mooier.


Zo maak je dus heel erg makkelijk een stempl van je potlood. Mijn stempel maakte alleen de rand van een hart als er wat minder verf op zat en gevulde hartjes als er meer verf op zat, maar dit verschil vond ik heel erg leuk, zo kan je echt zien dat het handgemaakt is.

Gaan jullie ook proberen om een stempel te maken? Laat het me dan vooral weten in de reacties!

Liefs Anouk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten