dinsdag 5 april 2016

Bloginspiratie nodig? 20+ Blog ideeën!


Elke blogger kent het wel. Je komt zonder inspiratie te zitten, ook ik, en ik denk met mij elke blogger, zit wel is zonder inspiratie. Vandaag deel ik een heleboel leuke blog ideeën, die ik zelf nog wil gaan doen of die ik zelf al heb gedaan.
 1. Maak een blog over je 5 (of meer) favoriete producten.
 2. Een Face of the Day (FOTD) is altijd heel erg leuk om te zien.
 3. Make up Stashes doen het altijd goed op het internet heb ik gemerkt, en erg leuk om te maken, zie je ook eens wat je allemaal ook alweer had. 
 4. Doe de What's on my Phone Tag, of een andere leuke Tag, alle Tags die ik ooit op mijn blog deed vind je hier. (Het zijn 57 artikelen met bijna allemaal een andere Tag)
 5. Maak een plog met foto's van een dag uit je leven.
 6. Is je About Page aan vernieuwing toe? Deel dit ook als een blogpost, zodat je nieuwe lezers je ook leren kennen. de About Page leest natuurlijk lang niet iedereen. Die van mij vindt je hier.
 7. Sleep je vriend, vriendin, vader, moeder of iemand anders mee naar buiten en maak leuke Outfit Foto's. 
 8. Ga een dagje iets leuks doen en maak hierover een vlog op Youtube, of schrijf een leuke blog over het pretpark/museum/park waar je heen bent geweest. 
 9. Probeer een DIY die je vond op Pinterest. En kijk of het ook echt werkt.
 10. Probeer die leuke Lifehack die je al zo lang wou proberen en deel je ervaringen op het internet. 
 11. Vertel welke Widgets je gebruikt op je website, om zo mede bloggers aan fijne widgets te helpen. (Dit zijn de gadgets die je bij mij in de zijbar vindt)
 12. Maak een toffe Nail-art die met het seizoen te maken heeft. Zoals een lente of een kerst Nail-art
 13. Deel je Whislist een keer op je blog, altijd leuk om te lezen wat andere mensen graag willen hebben.
 14. Maak een Moodboard en deel deze op je blog, vertel hierbij waarom je hem hebt gemaakt en waarvoor hij je gaat motiveren/inspireren. Mijn tips voor het maken van een moodboard lees je hier
 15. Lijstjes doen het altijd heel erg goed op het internet, Maak dus een lijst met je favoriete make-up producten.
 16. Of een lijstje met je favoriete Budget make-up?
 17. Of misschien toch maar een lijstje met je favoriete lifestyle producten?
 18. Deel een recept van je favoriete maaltijd. Of van een lekkere snack!
 19. Als je dapper al je opgemaakte producten hebt opgespaard, vergeet ze niet! Deel ze op je blog, dan weten je volgers meteen wat jij fijne producten vond (of juist niet)
 20. Nog niet klaar met de lijstjes? Je kan ook nog een blog maken met je favoriete Boeken/Films/Cds.
 21. Een Bucketlist maken is altijd heel erg leuk om over na te denken. En nog leuker om hem samen met andere af te werken. De Bucketlist die ik maakte voor mijn blog vindt je hier.
 22. Een Q&A is ook altijd heel erg leuk voor je lezers om jou beter te leren kennen. 
 23. En als laatste: deel een keer een paar hele mooie oude posts die in de vergeteleheid zijn geraakt. Bijvoorbeeld die leuke DIY's die je vorige zomer deelde, zijn waarschijnlijk dit jaar nog steeds heel tof.
Nou dat was me wel even een lijstje. Dit waren mijn ideeën voor het maken van blogs, ik geloof dat ik voorlopig wel weer een hele boel ideeën heb voor mijn blog! Stiekem heb ik ook nog een paar toffe DIY ideeën die ik binnenkort op mijn blog ga delen. Wie weet een keer een vervolg op deze blog met 20+ DIY ideeën?

Liefs Anouk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten