dinsdag 15 maart 2016

DIY PomPom deel 2 | Handen


Vorige week hebben jullie deel 1 al gelezen in de PomPom serie waarin ik uitleg hoe je dit doet met een mal, en vandaag heb ik deel 2 voor jullie. Ik laat zien hoe je PomPoms kan maken met alleen maar wol en je handen. Het is super makkelijk en snel.


Je begint heel simpel door de wol om 2 of 4 vingers heen te wikkelen. Zo kan je grote en kleine pompoms maken. Wikkel net zo lang wol totdat je denkt dat het dik genoeg is voor een mooie pompom.


Als je hem dik genoeg vind knip je een korter draadje af en die duw je tussen je vingers door. Hier maak je een stevige knoop in, zodat je zeker weet dat de draadjes vast zitten.


Daarna heb je een soort bolletje zoals je hierboven hebt. Je knip nu alle lusjes door en dan is je pompommetje al helemaal klaar. Het is echt heel makkelijk om zo een pompom te maken.


Zoals je kan zien heb ik een groot en een klein formaat. De grote heb ik gemaakt met 4 vingers en de kleine met 2 vingers. Pompoms die je met je vingers maakt zijn natuurlijk erg rommelig, ik vind zelf de hele nette pompoms mooier.

Liefs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten