woensdag 23 maart 2016

5 Washi Tape Ideeën


Iedereen kent het waarschijnlijk wel al. Washi tape, de tape die goed blijft plakken en die je weer kan verwijderen zonder je papier te verwoesten. En je kan het natuurlijk voor van alles en nog wat gebruiken. Vandaag deel ik 5 dingen die je ermee zou kunnen doen.

Moodboards

Op een moodboard is washitape een superleuk kleuraccent. Maak je een moodboard voor je slaapkamer, en heb je washi tape in kleuren die je je kamer graag zou willen hebben? Perfect om je moodboard een extra boost mee te geven.

Kaarten

Het versieren en maken van kaarten is natuurlijk al leuk, maar je kan ze nog een extra kleurtje op patroontje geven met Washi tape. Het maakt een simpele kaart al heel erg snel super vrolijk.

In je Planner/Agenda

Je Planner is vaak saai en wit. Je kan de dagen heel makkelijk scheiden met dunne washi tape, zo heb je gelijk een leuk kleurtje in je planner voor een beetje extra motivatie.

Je Make-up kwasten merken

Ga je logeren bij vriendinnen en gebruiken jullie allebei ongeveer dezelfde make-up kwasten? Plak en stukje washi tape om je kwast heen. Zo kan je je eigen spulletje makkelijk herkennen.

Waxinelichtjes versieren

Dit vind ik zelf echt heel erg tof. Washi tape heeft ongeveer dezelfde dikte als een waxinelichtje, dus je kan supermakkelijk en stukje washi tape op het metalen kuipje van een waxinelichtje plakken. En zijn zijn ineens een supertof item voor in je kamer of om cadeau te geven.

Dit waren 5 simpele ideetje voor dingen die je kan doen met washi tape. Natuurlijk is er nog veel meer te vinden op internet.

Liefs Anouk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten