vrijdag 5 februari 2016

Winsor & Newton Promarkers | 6 Pastel tonesIk ben super excited om deze stiften met jullie te delen. Ik ben en blijf dol op het kleuren van kleurboeken en op DIY's en ik liet laatst ook al andere promarkers zien. En nu heb ik nieuwe. De pasteltones!


Dit zijn alle kleuren die in deze set zitten. Ik word zelf heel erg blij van de namen van deze stiften. Vooral de naam buttercup vind ik heel erg leuk. Promarkers zijn verandert van merk, maar ze zijn nog exact hetzelfde. Maar wat wel verandert is, dat is de verpakking en een hele goede toevoeging, dat zijn deze stickertjes waardoor je als je ze opbergt makkeljik kan zien welke kleur je pakt. Vooral als je ze liggen opbergt lijkt dit me ideaal. 


Ja, ik ben heel blij met deze stiften. De kleuren zijn heel mooi en echt heel anders dan de set met vibrant tones, die ik al een poosje in mijn bezit heb. Vooral over de paarse en de groene ben ik erg enthousiast! 

Liefs

Winston en Newton promarkers kocht ik bij www.scrapbookzolder.nl en kosten €11,60, je vindt ze hier


Geen opmerkingen:

Een reactie posten