27 februari 2016

Droogshampoos | Review | Pro Set / Andrélon / Batiste


Droogshampoo, werkt het eigenlijk en is het echt makkelijker dan gewoon je haar wassen? Een jaar terug waste ik mijn haar om de dag omdat ik vond dat het anders erg vet leek, maar nu met hulp van droogshampoo was ik mijn haar ongeveer 2 keer per week. Dat ging niet in één keer, maar als je je haar minder wil wassen, dan raad ik je aan om de tijd tussen het wassen steeds iets op te rekken. Ik heb drie droogshampoos getest door ze te gebruiken en ik vertel jullie hierbij wat ik er  van vind.Dry Shampoo Pro Set Haircare te koop bij de Action, 250 ml voor €1,29

De goedkoopste droogshampoo van deze drie, gewoon te koop bij de action. De spray laat geen witte waas achter, maar dat is ook het enige positieve van deze droogshampoo. Ik vind hem niet fijn. Het lijkt net water wat uit de spuitbus komt en ik merk geen verschil voor en na gebruik. Het kleeft en maakt je haar niet minder vet.

Andrélon Droogshampoo Verrassend Volume, 75 ml voor €2,- bij Albert Heijn (ook te koop bij drogisterijen als kruitvat)

Deze droogshampoo heb ik vorige jaar op verjaardag gekregen. De spray kan een witte waas achter geven, maar als je het een beetje inmasseert is dat weg. Ik vind de geur erg lekker en niet overheersend. Dit kleine formaat is ideaal om mee te nemen op vakantie en ik vind dat de droogshampoo prima werkt.


Batiste Droogshampoo XXL Volume, 200 ml voor €5,89

Ik heb deze droogshampoo gekocht met 50% korting, maar ik vind de normale prijs best hoog. Maar toen ik deze droogshampoo voor het eerst gebruikte was ik direct zó enthousiast. De witte waas is er wel op mijn bruine haar, maar er is ook een versie voor mensen met bruin haar, die ik niet heb gekocht, maar ik vind het niet storend van deze droogshampoo. Als ik mijn haar 5 dagen niet was, begin ik op dag 3 meestal met het gebruiken van deze droogshampoo, soms ook eerder, want het zorgt ook gewoon voor meer volume. Ik spray het boven op mijn hoofd en tussen mijn haar dicht bij de hoofdhuid, waar mijn haar het vetst is. Ik ben echt heel blij met deze droogshampoo, en kan deze echt aanraden.Ik raad je niet aan om de droogshampoo van de Action te kopen (de middelste), de Andrélon vind ik prima. De droogshampoo doet zijn werk en het kleine formaat die ik heb, vind ik ideaal om ergens mee naar toe te nemen. De droogshampoo van Batiste is voor mij de duidelijke winnaar. Als je het geld ervoor over hebt, zou ik zeker kiezen voor deze.

Liefs, Evau

2 opmerkingen:

  1. Ik heb pas heel kort geleden van droogshampoo gehoord en heb het nog nooit gebruikt. Die vab Batiste lijkt mij wel goed. Was de prijs die jij noemt de normale prijs of de prijs die jij betaald hebt?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goeie vraag, dat heb ik er inderdaad niet duidelijk bij gezet. De prijs die ik heb genoemd is de adviesprijs voor de winkel (misschien wijkt de prijs iets af in de winkel) maar toen ik de droogshampoo heb kocht met 50% korting was het €2,95. Ik ben ben benieuwd wat jij er van vindt!

      Verwijderen