vrijdag 12 februari 2016

DELTAS Natuur Kleurplaten

Deltas natuurkleurplatenboek

Hi allemaal, zoals ik eerder al heb verteld, heb ik een nieuw kleurboek. Omdat ik er superblij mee ben wil ik hem vandaag graag met jullie delen. En natuurlijk ook een paar creaties die ik heb gekleurd met jullie delen.

Hij is te koop bij de Bruna en de betere boekhandel voor €14,95


Zoals je op deze foto kan zien kan dit kleurboek staan. Heel erg leuk. En het is extra mooi dat dit kleurboek witte pagina's op de achterkant heeft. Oftewel: als het doordrukt heb je geen andere kleurplaat verprutst! Ideaal.Deze kleurplaat heb je al eerder voorbij kunnen zien komen in een Quote van de week. Hij komt dus uit dit kleurboek!


Deze kleurplaat is nog niet helemaal af, maar ik vind hem tot nu toe erg tof geworden en wou hem daarom ook delenEn af en toe vind je dit soort platen tussen de kleurplaten. Dezen zijn al ingekleurd en de meesten hebben een quote. Ik vind ze zelf niet heel erg leuk.

Al deze kleurplaten zijn ingekleurd met mijn promarkers in vibrant tones of in pastel tones. Erg fijne stiften die heel erg goed werken.

Liefs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten