dinsdag 16 februari 2016

3 Marker Challenge | Promarker Edition

Een challenge met 3 markers

Vandaag heb ik een 3 marker challenge voor jullie. Ik zal even heel kort uitleggen wat dit inhoud: je maakt een tekening, of kiest een kleurplaat. Dan leg je alle stiften die je hebt bij elkaar en pak je er blind drie stiften uit. Met deze 3 stiften moet je dan je hele tekening in gaan kleuren. dit is een leuke challenge, om te kijken wat je kan bereiken met 3 stiften.


Ik had de volgende stiften: Lila, Meadow Green en Yellow. Het kleurboek dat ik heb gebruikt kan je hier vinden. Ik was heel blij dat ik een groene kleur marker had gepakt, want deze tekening vol met bloemen inkleuren zonder groen zou toch wel een uitdaging zijn geweest. Ik ben zelf geen grote fan van de combinatie van geel en paars.


Ik ben best wel trots op mezelf. Ik vind dat ik de challenge goed heb doorstaan. Ik heb veel geëxperimenteerd met het mengen van de kleuren. Geel en paars kwam geen mooie kleur uit, maar met geel en groen kreeg je een andere mooie tint groen.

eindresultaat van de 3 marker challenge

eindresultaat van de 3 marker challenge

Deze vogel vond ik persoonlijk heel erg mooi gelukt. Onverwachts zag ik dat deze twee kleuren paars en groen heel erg mooi bij elkaar stonden. Toen ik dat doorhad heb ik dan ook daarmee de vogels ingekleurd.

Ik vond het een leuke Challenge, en ik daag jullie allemaal uit om het ook een keer te proberen, als je van tekenen of kleuren houdt natuurlijk.

2 opmerkingen:

  1. Oeeeeeeeh... dit is ZO leuk! Ik ben nu echt letterlijk al 3 dagen aan het twijfelen om de promarkers ook te bestellen! Uiteindelijk heb ik al een setje van 6 brushmarkers in mijn mandje gegooid en een setje van 12.... ik twijfel om ook nog een setje van de promarkers erin te gooien, maar ik weet zeker dat ik ze er vandaag of morgen er dan weer uithaal (en dan later er weer in zet..)! Maar ik snap de passie voor tekenen dus enorm! Hij is inderdaad echt heel errug mooi geworden! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel erg bedankt! En je bent niet de enige die ze in het winkelmandje gooit om ze er weer uit te halen, ik heb ook echt heel erg lang getwijfeld voordat ik promarkers kocht, hiervoor kleurde ik met Stabilo's en toen ik deze eenmaal had gekocht wou ik echt niks anders meer!

      Verwijderen