vrijdag 8 januari 2016

Een IJzelwereldDrie dagen geen school? Dat klinkt in de oren van de meesten van jullie die nog op school zitten waarschijnlijk fantastisch. Ik zal heel eerlijk zijn en zeggen dat ik het vreselijk vind, maar door de ijzel kan ik niet op school komen en mijn school is ook gesloten omdat het niet veilig is om te gaan fietsen hier in het noorden van het land. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel zullen we zo maar zeggen, want als je naar buiten gaat is het prachtig. Veel dingen zijn bedekt met een prachtige laag ijs. Daarom wou ik vandaag foto's met jullie delen die ik woensdag heb gemaakt. Als het goed is is het donderdag gaan dooien en is het ijs weg als jullie dit lezen. Maar woensdag was de wereld buiten prachtig!

Ik zal het er nog even bij zeggen, maar dit is een rietplant. En door het gewicht van al het ijs is hij omgevallen en zien alle 'takjes' er nu ongeveer zo uit.

Dit is een deel van de foto's die ik heb gemaakt in de achtertuin.Ik vind dat dit de mooiste foto's zijn die ik heb gemaakt. En ik heb ook een deel van deze foto's ingesteld als bureaubladachtergrond. En dat vind ik persoonlijk wel heel erg leuk.

Is het bij jullie ook zo koud geweest? En is waar jij woont ook ijzel?

Liefs

2 opmerkingen:

  1. wauw die eerste foto is schitterend hier is er nog niets van de kou te zien! goed weekend X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, ik vind hem ook erg goed gelukt! Fijn weekend

      Verwijderen