donderdag 24 december 2015

Promarkers Vibrant TonesAfgelopen weken wou ik heel erg graag nieuwe stiften hebben. Om kleurplaten mee in te kleuren, dat is een hele fijne ontspannende bezigheid. En vandaag laat ik jullie mijn nieuwe stiften zien. Het zijn promarkers en ze kosten €11,75 voor 6 stuks bij de Pippoos.


Ik heb een set met 6 heldere kleuren gekocht. Dit zijn mijn eerste promarkers, dit zijn stiften op alcoholbasis en dus niet geschikt voor kleine kinderen!
Doordat de stiften op alchohol basis zijn drukken ze meer door dun papier heen dan stiften op waterbasis. Maar er zitten ook voordelen aan stiften op alchoholbasis, je kan ze namelijk mooi in elkaar over laten lopen en je kan de kleuren ook goed mengen. Bijvoorbeeld, als je de kleuren geel en blauw met elkaar combineert krijg je een prachtige groen.Ik heb de stiften in 6 mooie heldere kleuren: Poppy, Mandarin, Yellow, Bright Green, Cyan en CeriseDit is de kleurplaat die ik al heb gemaakt met mijn 6 stiften. Zoals je kan zien zijn er veel meer dan zes kleuren aanwezig! Je kan ze echt supermooi mengen en in elkaar over laten lopen. Ik ben hier heel erg blij mee. En er zijn in totaal 148 kleuren Promarkers, dus ik wil er nog veel meer gaan sparen!

Liefs,

Anouk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten