vrijdag 7 augustus 2015

DIY || Hartjesslinger


Op pinterest was ik aan het zoeken naar leuke versieringen voor feestjes en verjaardagen, en toen kwam ik deze toffe slinger tegen. Ik vond hem zo leuk dat ik jullie vandaag wil laten zien hoe je hem maakt, en hoe met mij afging. Want zoals we allemaal weten op pinterest lijkt het allemaal zo veel makkelijker.


Wat ga je gebruiken?
- Nietmachine (en veel nietjes)
- Schaar
- Potlood
- A5 Papier (in een kleur die je leuk vind, of veel kleuren voor een regenboog effect)


Ik heb mijn papier afgemeten en verdeelt in 3 stroken van ongeveer 5 centimeter. je kan dit natuurlijk zo dik of dun maken als je mooi vind.


Vervolgens leg je een heleboel papiertjes op elkaar en gebruik je de lijnen van de eerste als richtlijn, je knipt ze allemaal in een keer. (als je schaar dat toe laat). Het maakt niet uit als ze niet allemaal even breed zijn, daar zie je amper iets van terug.


Je vouwt twee papiertjes dubbel en deze niet je op bovenstaande wijze aan elkaar vast.Vervolgens vouw je de onderste strook naar beneden en doe je er een nieuwe dubbelgevouwen strook papier omheen. Doe dit zoals hierboven is aangegeven.


En dit doe je net zo lang tot je papier of is of totdat je hem lang genoeg geworden vind. Ik vind mijn slinger erg tof geworden, hij hangt nu in mijn kamer en het is een heel leuk roomdecor item geworden!

Liefs,

Anouk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten