1 augustus 2015

Shoplog: Back to school || Agenda, etui en stickers, stickers, stickers...


Back to school? Nu al? Nee, gelukkig nog niet! Maar ik heb afgelopen week wel nieuwe schoolspullen gehaald omdat ik de komende twee weken niet thuis ben, en daarna is het wel alweer zover. Ik ga laten zien wat ik gebruik voor school en wat ik meeneem.

Normaal heb ik elk jaar een agenda van de Action, waar ze sinds drie jaar ook echt wel leuke agenda's hebben. Deze had ik afgelopen jaar:

Maar dit jaar vond ik de agenda's eigenlijk helemaal niet tof bij de Action, dus besloot ik naar de Hema te gaan. Daar vond ik een simpele bruin met blauwe agenda die ook maar € 2,50 was, dus ik was helemaal blij en besloot voor die te kiezen. Toen ik hem thuis uitprobeerde viel het me alleen een beetje tegen. Als ik op een bladzijde schreef, kon ik dat aan de andere kant ook lezen, terwijl de notitieboekjes van de Hema altijd van goede kwaliteit zijn. En serieus, in de eerste week viel hij uit elkaar. Het elastiek dat de agenda dicht houdt, scheurde uit de kaft waardoor een enorm gat ontstond. Ik probeerde de boel wel te fixen maar ik kreeg het elastiek niet goed op zijn plek zonder dat hij weer los schoot. Ik was niet blij natuurlijk, maar ik dacht, ik red het wel met deze agenda en ik kaft hem anders wel.Toen ik bij de V&D was en deze agenda zag liggen, dacht ik aan de cadeaukaart waar nog €3 op stond en kon ik hem niet laten liggen. Hij is dus van V&D zelf en € 9 dus dat viel me best wel mee:Verder heb ik wel alles bij de action gekocht. Als kaftpapier gebruik ik altijd inpakpapier. Dit is veel steviger dan het kaftpapier en ik vind het ook mooier.


 Deze label stickers heb ik gekocht om op mijn kaften te plakken:


Deze schriften gebruik ik nu drie jaar. Ze zijn groot, hebben sterk papier en vallen niet snel uit elkaar. Daarom heb ik ze weer gekocht.


Stickers. Ja, ik kon me niet inhouden, maar tot vind ik het meevallen. Er was veel meer dat ik mee wilde nemen.Dit is mijn etui, die heb ik al een jaar, maar ik zag dat ze dit jaar ook soortgelijke hebben. Bij de V&D heb ik ook enorm leuke etuis gezien in de vorm van een banaan en een prei. Maar die waren jammer genoeg te klein voor mijn spulletjes.


Verder heb ik nog deze kleine dingen gekocht. Een watervaste stift waar ik dingen mee op mijn kaft zet, vullingen voor mijn vulpen en een vierkleurige Frozenpen... ;)


Liefs Evau

Geen opmerkingen:

Een reactie posten