25 juli 2015

Tag - 15 dingen die niemand vraagt
Deze tag heeft 15 vragen die normaal niemand stelt, van sproeten hebben tot in de bosjes plassen :p


1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Van mijn vader moet ik de deuren van mijn kledingkast altijd dicht hebben zodat er geen stof in komt, maar dat als ik in bed lig en ik zie dat mijn kast open staat, doe ik hem meestal niet meer dicht.
2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Ik ben nog nooit in een hotel geweest :o Maar ik denk dat ik ze mee zou nemen als de zeepjes lekker ruiken.
3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?
Nee, ik zou ook geen reden weten omdat te doen, behalve als je zou gaan verhuizen.
4. Gebruik je to-do lijstjes?
Ik probeer het altijd en elke keer weer, maar meestal gebruik ik uiteindelijk het lijstje wat in mijn hoofd zit, alleen als ik het dan wel een keer opschrijf, merk ik altijd dat het afstrepen van een taak die klaar is wel heel erg fijn is.
5. Heb je sproeten?
Nee, ik vind het niet jammer, maar het staat altijd zo leuk bij andere mensen, zoals bij Anouk ;)
6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Toen ik klein was best wel vaak, we hadden nooit zin om naar binnen te gaan als we buiten aan het spelen waren dus plasten we maar in de bosjes.
7. Hoe groot is je bed?
Ik heb een twijfelaar, dus voor anderhalf persoon of je ligt alleen lekker ruim, maar omdat mijn bed in de lengte langs een schuin dak staat, is de helft niet ligbaar omdat je dan je hoofd stoot. En ja, dat zeg ik uit ervaring.
8. Ben je lui?
Ik ben niet zo goed in niets doen, ik verveel me nooit, dat is echt een soort luxeprobleem voor mijn gevoel, maar soms in de vakantie vind ik het wel heerlijk om een dagje op bed te liggen met YouTube of Netflix aan op mijn laptop.
9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Draden en snoeren aan apparaten. En dat alles wat geen draad of snoer heeft altijd leeg is/gaat.
10. Kauw je op pennen en potloden?
Ja, maar alleen op pennen. Potloden geven een halve boom aan hout en verf af in je mond, maar het is natuurlijk geen goede gewoonte van me.
11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee, en dat vind ik best jammer want dat wilde ik vroeger altijd erg graag.
12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Ja, best wel regelmatig. Ik denk elke week wel minstens 1 en eigenlijk is dat best veel als ik er zo over nadenk.
13. Tel je de treden als je de trap op loopt?
Ja, en lantarenpalen als ik er langs rij, de tegels op de stoep en nog veel meer ;)
15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Ja, over twee maanden doe ik praktijkexamen rijbewijs B auto en dat heb je daar uiteindelijk wel voor nodig, dus mijn vader vond dat hij me dat alvast moest uitleggen
Ik heb deze Tag overgenomen van Jennie from the Blog. Neem hem vooral ook over voor je eigen blog. 
Liefs Evau

Geen opmerkingen:

Een reactie posten