donderdag 28 mei 2015

Stash ♥ Lush shower gel & bath bombs


Alweer een poosje geleden ben ik naar de Lush geweest in Engeland. Ik was daar voor de eerste keer in mijn leven, en het is echt de douche en bad spullen hemel. In mijn shoplog heb je ze al eventjes kunnen zien maar vandaag laat ik wat close-up foto's van mijn stash zien. Het is niet veel, maar ik vind het wel tof.
Think Pink - €4,25

"De inspiratiebron voor Think Pink is het gelijknamige liedje uit Funny Face, met Audrey Hepburn; volgens Mark (oprichter van Lush) de belichaming van alles wat mooi is in deze wereld. Hij maakt graag parfums waarvan hij denkt dat zij ze lekker zou vinden. Neem een tonkaboon, lavendel en vanille en maak het leven een stukje leuker. Laat de bruisbal in je vol gelopen bad zakken en duik er zelf achteraan. Ogen dicht en genieten maar terwijl de bal langzaam opbruist en er heerlijke geuren en zalige oliёn vrijkomen..."


Deze bruisbal ruikt heerlijk zoet en is super schattig met de bloemetjes op de bovenkant. Ik heb gezien dat er wat in de binnenkant zit, maar wat dat ga ik niet verklappen.


Rose Queen - €4,25

"Dol op bloemen? Deze heerlijke bath bomb ruikt naar rozen en zit vol bloemblaadjes. Het is een wat speelsere rozengeur met geranium en heel veel bloemblaadjes van allerlei verschillende bloemen zoals tijgerlelie, appelbloesem en gomphrena"

Hij ruikt overheerlijk en je kan de bloemen die erin zitten al zien. Hij is best fel roze van kleur, en hij wou maar niet mooi op de foto komen. erg jammer, maar hij wordt er niet minder leuk op natuurlijk.Tisty Tosty - €4,95

"De Tisty Tosty is waarschijnlijk de meest bruisende liefdesbetovering ter wereld. Het parfum is gemaakt met Turkse roosabsolute, een zeer kostbare substantie, plus het heerlijke geurende iriswortelpoeder van de Florentijnse iris. Zeven rozenknopjes bezegelen de betovering. Geniet van de liefde. Laat Tisty Tosty in je vol gelopen bad zakken en duik er zelf achteraan. Ogen dicht en genieten maar terwijl het hart langzaam opbruist en er heerlijke geuren en zalige oliёn vrijkomen.."

Ik zal eerlijk bekennen dat ik hem voornamelijk uitkoos om hoe hij eruit ziet, want hij is echt prachtig. een super schattige hartjesvorm en hele mooie bloemen. Zo mooi.

Happy Hippy - €6,60

"Lang, lang geleden, in een land hier ver vandaan…..(Eigenlijk, niet zo heel erg ver. Poole, Engeland om precies te zijn.) maakte het creatieve team van Cosmetics to Go de douchegel Happy Hippy. Vol verse roze grapefruitsap werd dit een daverend succes. Iedereen was dan ook razend enthousiast over de comeback van deze hippy. Een aantal jaren ouder, maar nog steeds met brilletje en lange haren, verfrist deze douchegel en geeft je bergen energie. Make the world a better place!"

Ik heb dit al 3 keer gezegd, maar wederom hij ruikt echt heerlijk. En ik vind het stiekem heel erg leuk dat ze bij how to gewoon neer hebben gezet, dat ze je dat echt niet hoeven te vertellen. Leuk een beetje humor op zo'n verpakking!Ik kan niet wachten om alles uit te proberen. Alles ziet er zo mooi uit en het ruikt zo heerlijk. Ik ben nu al fan van Lush ook al heb ik het nog niet eens kunnen testen!

Liefs, Anouk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten