donderdag 14 mei 2015

Review ♥ Essence The Gel Nail Polish


Hoi Hoi, vandaag een review van 2 kleuren van The Gel Nail Polish van Essence, en een 3e kleurtje die ik nog niet heb getest, maar die ik wel al graag wou laten zien. En over de 3e komt binnenkort een langere blogpost over online.25 - Prince Charming

De naam alleen al is prachtig, en het lakje is ook zeker heel erg charming. Een nadeel, ik krijg hem niet goed op de foto, er zitten allemaal kleine hele subtiele glittertjes in, echt heel erg mooi. Hij bleef ook heel erg goed zitten. Helemaal top.
05 - Sweet As Candy

Een superlieve hele zachte roze kleur. Het is een van zichzelf doorschijnende nagellak. Maar met 3 laagjes kun je hemt toch wel heel erg goed dekkend krijgen. En omdat ik mijn nagels had geknipt voordat ik hem opdeed, bleef hij langer dan een week zitten!
33 - Wild White Ways

Een spierwitte nagellak, ik heb hem wel al opgehad, en hij word heel erg streperig. Dat gebeurt erg vaak met witte nagellak. Maar ik wil hem nog testen als colour intensifying base, zoals essence het noemt. Want of dat gaat werken ben ik wel heel erg benieuwd naar, daar binnenkort meer over.


2 hele toffe kleurtjes, en eentje waarvan ik er nog niet zo over uit ben of ik hem wel leuk ga vinden, maar ik ga hem toch een kans geven, wie weet valt hij wel mee als je hem als base kleur gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten