dinsdag 26 mei 2015

Mostcutest.nl ♥ Hora Dekita! Choco Banana DIY Candy kit


Ik heb al heel lang gezegd dat ik dit zou gaan reviewen op mijn blog, maar hier is het dan eindelijk. Mijn review van de choco banana kit van Hora Dekita. alleen de verpakking is al super super schattig. Hij kost €2,95 en is te koop op mostcutest.nl
Als je op de verpakking kijkt staat er met plaatjes heel erg duidelijk op wat je precies moet doen. het wijst heel erg voor zichzelf. en deze set is echt super easy :)


Wat zit er in?
  • 6 bananensnoepjes
  • een stokje
  • chocoladeglazuur
  • snoepjes


Eerst doe je er chocola op en dan sprinkels. heel erg makkelijk. Maar het is echt zo lekker. Het smaakt echt naar een banaantje met chocola en ik had niet verwacht dat het zo naar banaan zou smaken. ik had verwacht dat het veel chemiser zou zijn maar dat is het dus echt helemaal niet!


Dit is mijn test-team: mijn vriendje. hij vond het ook lekker. En hij liet mij alle overgebleven chocoladespul op eten en dat is super lief. 


Ik ben fan, ik kan echt niet wachten om nog een keer een candy kit te bestellen en nog meer snoepjes te gaan maken. het is zo leuk en lekker!

liefs, Anouk


2 opmerkingen: